שווה להתארח: TYO

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

TYO. צילום: אנטולי מיכאלו
TYO. צילום: אנטולי מיכאלו
5 בספטמבר 2018

TYO הוא לאונג׳ בר יפני שנפתח לפני ארבע שנים בבניין לשימור מיוחד ברחוב מונטיפיורי. עיצוב המקום והאווירה מותאמים יותר לשעות המאוחרות של הערב, מה שבא לידי ביטוי גם במוזיקה. התפריט מציג מבחר מנות מהמטבח היפני החדש ומשלב מסעדה ובר במקום אחד מלא בסטייל.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף יאמה סאן

שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו
שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח יפני

מה מייחד את חוויית האירוח ב־TYO?

״כל חוויית הבילוי כאן ייחודית כי הדגש הוא לא רק על האוכל אלא גם על האווירה. אני מביא למנות קשת רחבה של טעמים מעולמות הים, היבשה והצומח בהגשה מעולם האסתטיקה היפני. אנחנו מציעים במקום קינוחים וקוקטיילים מעולים שמוסיפים לאווירת הבילוי הלילי ואני דואג לכל הפרטים הקטנים והחשובים כמו הכנת הרטבים בעצמי״.

מנה שאסור לפספס בלאק קוד, דג במרינדת מיסו בבישול אטי

בלאק קוד. צילום: אנטולי מיכאלו
בלאק קוד. צילום: אנטולי מיכאלו

 

מונטיפיורי 7 תל אביב | 03-9300333 | שעות פתיחה: ראשון־רביעי 12:00־16:00, 18:00־24:00, חמישי 24:30־12:00 , שישי־שבת 12:00־24:00