שווה להתארח: לימוזין

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל, המשקאות, האווירה והאנשים מתאחדים לכדי חוויית אירוח איכותית יחידה במינה. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

לימוזין. צילום: אנטולי מיכאלו
לימוזין. צילום: אנטולי מיכאלו
28 ביוני 2018

מסעדת לימוזין ברמת ישי מוכיחה שלפעמים מומלץ לצאת מתל אביב כדי לאכול טוב. המקום התחיל כחוות בקר שהוקמה בשנות ה־90 והפכה עם השנים לאטליז המתמחה ביישון בשר בקר. האטליז הפך למסעדת בשרים בה ״חם ובמידת הצלייה הנכונה״ הוא משפט בעל ערך כמעט תנכ״י. עם מטבח פיוז׳ן המשלב חומרי גלם איכותיים מהחווה הסמוכה לצד שירות חינני ונעים, מדובר בהחלט במקום ששווה להתארח בו.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף: סעיד ג'ואמיס

זאיד ג'ואמיס. צילום: אנטולי מיכאלו
זאיד ג'ואמיס. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח בלימוזין?

״הגעתי ללימוזין בגיל 19, גדלתי ולמדתי הכל פה. הבשר שאנחנו מגישים מעושן בתהליכים טבעיים, חומרי הגלם מגיעים מהחווה שלנו כדי להבטיח טריות ואיכות. חשוב לי שהסועדים יעברו חוויה נעימה, שייכנסו לתוך אווירה נינוחה עם נוף יפהפה ואוכל טעים. המטבח פרונטלי והעיצוב שלנו פשוט ובסיסי, לא עמוס, הרבה עץ, ברזל ובטון. כך גם הגישה שלנו לבשר, אנחנו לא מקנים לו טעמים מלאכותיים, נשארים נאמנים לטעם הטבעי עם נדיבות בתבלינים הבסיסיים כמו מלח ופלפל״.

מנה שאסור לפספס: סטייק סינטה

סטייק סינטה. צילום: אנטולי מיכאלו
סטייק סינטה. צילום: אנטולי מיכאלו

 

חורש האלונים 14 רמת ישי | 04-9533173 | שני־חמישי 12:00־22:30