שווה להתארח: מסה

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

מסה. צילום: דניאל לילה
מסה. צילום: דניאל לילה
31 במאי 2018

יוקרתית, מדויקת ומאתגרת – מסעדת מסה של השף אביב משה כבר קצרה לא מעט מחמאות ותגרום לכם להרגיש יוקרתיים בדיוק כמותה. הריהוט, עיצוב הפנים הייחודי והמטבח העילי בעל הטוויסט האישי והישראלי גורמים לחבילה הזו לעבוד. עידון, חוצפה וטוב טעם מתגבשים יחד לטעמים ומראות ששווה לעצור בשבילם.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

סגנון מטבח: שף עילי

שף: אביב משה, בעלים ושף במסה, קוואטרו ויאסו

אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו
אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה שאסור לפספס: לדר של ארטישוק ירושלמי במילוי טרטר

אסור לפספס במסה. צילום: אנטולי מיכאלו
אסור לפספס במסה. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח במסה?

״כשנכנסים למסה מתנתקים מהרחוב שבחוץ ועוברים לעולם אחר. העיצוב של האדריכל אלכס מיטליס עיצב את המקום כדי שירגיש נקי ולבן, מה שמשאיר את האורחים שלנו להיות התפאורה. המקום מחולק למתחם הלבן והמתחם השחור, שניהם מהווים קונטרסט מאוד מעניין מבחינת סוגי הבילוי שאפשר להשיג אצלנו. אור לעומת חושך, צהריים לעומת ערב, פגישת עסקים או פגישה רומנטית. זה הבייבי הראשון שלי והוא לא טרנדי במובן הכי טוב של המילה – הוא קלאסי, והוא כאן כדי להישאר״.

מסה | הארבעה 19, תל אביב | 6856859־03 | כל יום 12:00־15:30, 19:00־23:00