שווה להתארח: סוהו

ארוחה טובה במסעדה היא ללא ספק אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל, המשקאות האווירה והאנשים מתאחדים לכדי חוויית אירוח איכותית יחידה במינה ומשאירים אצלנו טעם של עוד. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

סוהו. צילום: אנטולי מיכאלו
סוהו. צילום: אנטולי מיכאלו
10 באפריל 2018

המוסד הקולינרי הראשל״צי הזה משמר את מעמדו כמקום עלייה לרגל כבר קרוב לשני עשורים, והוא לחלוטין התירוץ הנכון לצאת מתל אביב. כבר במבט ראשון ניתן לראות שמדובר במקום שהושקעו בו לא מעט מחשבה ואהבה – המסעדה מעוצבת לעילא והאווירה היא אסייתית, החל בתאורה המתחלפת בהתאם לשעות היום וכלה בכלי ההגשה המוקפדים. על מה כל ההייפ? תצטרכו להתארח כדי להבין.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

סגנון מטבח: אסיאתי
שף: אורי וקסלר, בוגר תדמור ובעל דיפלומה מבית הספר קורדון בלו בלונדון

אורי וקסלר. צילום: אנטולי מיכאלו
אורי וקסלר. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח בסוהו?

“בסוהו אנחנו לוקחים את האוריינטלי, את הטעמים החזקים של המזרח הרחוק, ומעבירים אותם עדכון מאוד נכון לחך הישראלי. הטעמים האלה פשוט עובדים וביחד איתם אנחנו משלבים קוקטיילים, מוזיקה מעולה ואווירה אקסלוסיבית ומוקפדת. אם זה סידורי הפרחים, הנגיעות של הבמבוקים, השירות או המגוון הבאמת גדול של המנות, הסוהו הוא מקום שמספק חוויה יחידה במינה בארץ״.

שווה להתארח: קאב קם
שווה להתארח: וויסקי בר 
שווה להתארח: ניטאן תאי 

מנה שאסור לפספס: ביג איי טונה טאטאקי

אסור לפספס – ביג איי טונה טאטאקי. צילום: אנטולי מיכאלו
אסור לפספס – ביג איי טונה טאטאקי. צילום: אנטולי מיכאלו

סוהו, משה בקר 15, ראשון לציון, 9658395־03
ראשון־שבת 10:00־אחרון הלקוחות