שווה להתארח: סינטה בר

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה
סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה
12 ביוני 2018

הסינטה בר בחיפה שומר על מעמדו כמקום עלייה לרגל כבר יותר מעשור, וטוב שכך. אם חיפשתם סיבה טובה לצאת מתל אביב, מדובר במקום הנכון להגיע אליו. המסעדה, שהפכה למזוהה עם הקולינריה החיפאית, חולשת על שתי קומות ומרפסת והיא ביסטרו עירוני מוקפד שלוקח אירוח, חומרי גלם ואווירה לשלב הבא. עם מחלקת קונדיטוריה ייחודית, מגוון לחמים, דגה טרייה, פירות ים ובשר משובח, בהחלט מדובר בספוט הצפוני להתארח בו.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

שף: רם לסרי, יזם ובעלים של קבוצת הסינטה בר

רם לסרי. צילום: אנטולי מיכאלו
רם לסרי. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח בסינטה בר?

״מדובר במסעדה שגדלתי איתה והיא גדלה איתי, הקמתי אותה מאוד צעיר, לפני 15 שנה. המקום התחיל כהמבורגרייה קטנה של ילד בן 22 והתפתחה להיות מה שהיא היום. חיפה נחשבת לעיר גדולה, אבל הקהל שלנו מאוד קבוע וביתי, כולם מכירים את כולם והחיבור לאורחים שלנו הוא יומיומי, וזה מה שמייחד את המסעדה. מערכת היחסים עם הקהל שלנו מעודדת אותי להחליף את התפריט כל עונה, לגוון, לחדש, להיות עדכני תמיד ולהשתמש במיטב חומרי הגלם והטעמים״.

מנה שאסור לפספס: טרטר בקר עם חלמון שליו על בריוש

טרטר בקר עם חלמון שליו על בריוש. צילום: אנטול מיכאלו
טרטר בקר עם חלמון שליו על בריוש. צילום: אנטול מיכאלו

שדרות מוריה 127 חיפה, 04-6661829 | ראשון־שבת 12:00־23:30