שווה להתארח: ששון בר

ארוחה טובה במסעדה היא ללא ספק אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל, המשקאות האווירה והאנשים מתאחדים לכדי חוויית אירוח איכותית יחידה במינה ומשאירים אצלנו טעם של עוד. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

ששון בר. צילום: ישראל אלפסה
ששון בר. צילום: ישראל אלפסה
9 במאי 2018

חיפה לבדה היא סיבה טובה לצאת מתל אביב, ואנחנו מוכנים להתחייב שהמטבח הים תיכוני והבר רחב הידיים בששון בר יגרמו לכם לרצות להישאר. המטבח הצבעוני מטייל בין מרוקו לאיטליה, צרפת, לבנון וישראל, ומתבסס על טכניקות בישול מסורתיות. העיצוב משלב בין אלמנטים של ישן, מודרני, כפרי ואורבני שהופך את המקום לספוט חם שחובה לעצור בו.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

רם לסרי. צילום: אנטולי מיכאלו
רם לסרי. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח: ים תיכוני

שף: רם לסרי, יזם ובעלים של קבוצת הסינטה בר

מה מייחד את חוויית האירוח בששון בר?

״הששון בר קם כדי לשלב בין בילוי ואוכל ולהציע לאורחים חוויה שכולה סאונד, אלכוהול, טעמים וריחות. המבנה בנוי בסגנון של פעם, עם גג רעפים, והוא בניין שונה בנוף. מאז שהרעיון לפתוח את הששון בר התגבש, רצינו לשדר בית, וזה בא לידי ביטוי בספות, בתמונות על הקיר, בריחות, בקריצה למטבח המרוקאי שגדלתי עליו בבית ובצבעוניות. זה מקום שפשוט כיף להיות בו״.

מנה שאסור לפספס: שקדי עגל, קרם פטרוזיליה, סלט חצילים שרופים ובצל פחמים

שקדי עגל, קרם פטרוזיליה, סלט חצילים שרופים ובצל פחמים. ששון בר. צילום: אנטולי מיכאלו
שקדי עגל, קרם פטרוזיליה, סלט חצילים שרופים ובצל פחמים. ששון בר. צילום: אנטולי מיכאלו

ששון בר | חורב 10, חיפה | 04-6306234 | ראשון־שבת 12:00־24:00