ברוטשילד, בגבוה: מגה בר חדש עם אוכל מקסיקני וכל מה שנכון
קבוצת הספיק איזי פותחת את ה-Supreme Room בחלל מעוצב שמשקיף על השדרה הכי יפה בעיר. בגזרת האוכל: שף מיכאל גרטופסקי הגיע לייעץ, ושפית מפרו הצטרפה כדי לדייק את הסביצ'ה. ואין דבר חשוב מזה
הסברה שהעלינו לגבי הקורונה שמיטיבה עם החזקים מסתמנת כנכונה. לבר היין החדש של האחים אבידן, הדליקטסן על חורבות הבראסרי ועוד כמה פתיחות שמתגבשות בקנה נוסף כעת ה־Supreme Room של קבוצת הספיק איזי.
הסופרים רום הוא אבולוציה של הברים הוותיקים שבבעלות הקבוצה, ספיק איזי, ג'ימי הו וה־GOAT (אם שכחנו משהו מתנצלים מראש). כמותם גם הוא ממוקם בשדרות רוטשילד. מדובר בחלל מעוצב שמשקיף על הרחוב מלמעלה, שלטי ניאון שבלעדיהם אי אפשר ודיספליי גולגולות קריפי מהווים רקע לתפריט מקסיקני, האיט גירל של התקופה האחרונה.
"רצינו לחדש", מסבירים הבעלים. "עוד פעם נגיש לאורחים קרפצ'ו וסושי? למטבח המקסיקני אין כל כך נוכחות בארץ למרות שלאחרונה נפתחו כמה מקומות לטאקו".
השף מיכאל גרטופסקי (ביסטרו מקומי במושב לימן, וניה ביסטרו בחיפה) הרכיב את התפריט. טבחית שהובאה במיוחד מפרו מסייעת לו לדייק את הסביצ'ה כדי שייצא כמעט כמו במקור. "בחרנו במיכאל לייצר אדפטציה לטעם הישראלי. מטבח מקסיקני אינו המומחיות שלו, אבל בסוף כל מה שהוא עושה הוא עושה הכי טוב".
המנות מייצגות היילייטס מהמטבח המקסיקני בפרשנות ישראלית: טרטר טונה אדומה על חצי אבוקדו וסלסה הבנרו (56 ש"ח) ועוד מנות דגים נאים; סלטי שורשים פריכים (46 ש"ח) ואנדיב בוויניגרט חלפיניו ומנצ'גו (54 ש"ח); טוסטדאס וטאקוס (48-74 ש"ח לשתי יחידות); נאצ'וס ומטבלים (44 ש"ח), פרחי קישוא בטמפורה במילוי שרימפס (74 ש"ח) וביסלי שרימפס וקלמארי (78 ש"ח) על תקן כל מה שקריספי; פיצות בסגנון מקסיקני (58/64 ש"ח), קינוחים וקוקטיילים, שנוטים גם כן לאמריקה הדרומית.
הבילוי במקום מוגדר כחוויה מתגלגלת – ערב שמתחיל רגוע באלכוהול ומשהו קטן ליד ונגמר בסופי שבוע בקרחנה ודי ג'יי עד השעות הקטנות של הלילה. אם אתם קלאברים מהז'אנר הנ"ל, חובבי המטבח המקסיקני, מעריצי גרטופסקי המוכשר או הכול יחד – עלו על סטילטו וסומבררו וצאו לקרוע את הלילה.
Supreme Room, רוטשילד 22, תל אביב, 054-4444444, שני-שבת מ-21:00