שה ויוי הפכה לביסטרו דגים נהדר, השחף משגעת את פארק המסילה, שילה החדשה שומטת לסתות וצ'אקולי היא המקום הכי חם בעיר....
פארק המסילה משך אליו מסעדה חדשה מהסוג שמזכיר לנו את שנות התשעים, כולל שולחנות נירוסטה מלאים במטעמים, דגים מעלים ריח נהדר...
זה זמן של דגים. קובה חמוסטה דגים, סלט קיסר ושרימפס, סבידה ושעועית צהוב, טרטר דג ים עם חמאה חומה - לא...
תל אביב היא לא עיר של דגים, אבל לאחרונה חל שיפור משמעותי בגזרת אוכל הרחוב מבוסס הדגה. יש כריך דייגים של...
ימה, קצביית הדגים המעולה של שף יובל בן נריה, מתחילה להציע מנות מוכנות מרהיבות, רק לקחת ולאכול. בתפריט: צ'יראשי צבעוני ומרהיב,...
אין יותר מחמם גוף ולב מאשר לטבול את הלחם בחריימה, ונא לא להתבייש עם החריף. חוץ מזה, מי אמר שרק בארוחת...
עם שני להיטים תל אביביים גדולים ביד - צ'אקולי והלנה - השף גיא גמזו מתפנה לטפל בבייבי השלישי שלו, שה ויוי...
ניר ג'רבי הסתובב בעולם, אכל סטריט פוד מבוסס דגים, ולא הבין למה רק בישראל צריך להיפרד מחשבון הבנק אם רוצים לאכול...
בשלב הזה כולנו מתחילים להבין שאולי כדאי לחכות עם הטיסה לחו"ל, אבל הבטן שלנו עוד לא הפנימה. לכן מדי פעם אנחנו...
היא מושלמת בסשימי עדין, בטרטר מפואר, וגם כספגטי, בפריקסה או אפילו בברוסקטת ג'חנון. הטונה האדומה שוחה למסעדות של תל אביב, ואנחנו...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?