Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הלחמת ריסים

כתבות
אירועים
עסקאות
רסיסים לריסים. מיכאלה אנה בפעולה (צילום: יולי גורודינסקי)

מיס ריס: הכירו את מלחימת הריסים הטובה בעיר (וכן, יש דבר כזה)

מיס ריס: הכירו את מלחימת הריסים הטובה בעיר (וכן, יש דבר כזה)

אל תבכי, ילדה - הקיץ הוא הזמן המושלם להגיד ביוש למסקרה. הכירו את מיכאלה אנה, מלחימת הריסים הטובה בעיר

רסיסים לריסים. מיכאלה אנה בפעולה (צילום: יולי גורודינסקי)
רסיסים לריסים. מיכאלה אנה בפעולה (צילום: יולי גורודינסקי)
17 באוגוסט 2015

מכל ההתמכרויות שלי הקשורות לתעשיית יופי שגורמת לנו להרגיש שבלי כמה שכבות על הפרצוף אנחנו לא שוות הרבה – יש עוד פעולה אחת שאיני יכולה בלעדיה. כן, אני יודעת, הבטחתי לעצמי שזה יהיה חד פעמי. שאוכל להפסיק כשבא לי, שאין לי נפש תלותית, שאיני אביבית בר זוהר. ובכן, אני כן, ואני מכורה לריסים. לא לריסים שמדביקים לבד בבית עד שנראים כמו הגרסה הפחות טובה של כריס ג'נר, אלא לכאלה שמלחימים, אחת לחודש, בפעולה שנמשכת כשעה וחצי, אבל כשהיא מסתיימת את מבינה שאין מנוס – זה שוס.

אף שבחו"ל מדובר בטרנד זה כמה שנים, בארץ התחום עדיין לא מפותח ולכן לא קל למצוא מישהי שעושה את זה כמו שצריך. בשנתיים האחרונות הקרבתי את ריסיי למדע וחקרתי כל מלחימה שנייה בעיר, והתוצאות היו לעתים הרסניות והותירו את עיניי עם לוק של מטאטא רטוב. אותם אסונות הובילו אותי בסופו של דבר למיכאלה אנה. אנה מאמינה במראה טבעי, ובעזרת החומרים שהיא מייבאת מלונדון היא תפיל גם אתכן להתמכרות הפרטית שלי.

רסיסים לריסים. מיכאלה אנה בפעולה (צילום: יולי גורודינסקי)
רסיסים לריסים. מיכאלה אנה בפעולה (צילום: יולי גורודינסקי)

התהליך נעשה כולו בעיניים עצומות. הריסים העליונים מופרדים מהריסים התחתונים באמצעות מדבקה, ועל כל ריס מודבק ריס מלאכותי באורך הרצוי. הריסים נושרים אט אט, ואחת לחודש יש להגיע למילוי, שבו הריסים שנשרו מוחלפים בחדשים. מדובר בעבודת נמלים, כך שעל הפציינטית הנוירוטית להתאבזר בימבה סבלנות ובאפס קיטורים (נוט טוּ סלף). התוצאה הסופית היא כל כך שווה – מבט מצועף ופטור חודשי ממסקרה – שבאמת אין לי אלא להתנצל בפניכן מראש. אתן הולכות ליפול בריס.

מיכאלה אנה – מספרת Atoz

מתחם G, ניסים אלוני 10, 550 ש״ח לטיפול ראשון, 200 ־ 250 ש"ח למילוי, 052-5786543

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

אל תבכי, ילדה - הקיץ הוא הזמן המושלם להגיד ביוש למסקרה. הכירו את מיכאלה אנה, מלחימת הריסים הטובה בעיר

מאתרתם איזק17 באוגוסט 2015
ריהאנה וריסים מולחמים

זה הזמן להלחים ריסים

זה הזמן להלחים ריסים

הלחמת הריסים היא הדבר הבא. והנוכחי. והחם. בקיצור, הפלרטוטים שלי השתדרגו

ריהאנה וריסים מולחמים
ריהאנה וריסים מולחמים
5 בנובמבר 2014

כן, גבירותיי, הגיע הזמן שנצא מהארון ונודה בפה מלא ובלי בושה: אנחנו, נשים חזקות ומשכילות, מושכות בחוטים ומעמידות סירים, חותרות מדי פעם ובמודעות מלאה לעבר מחוזות הפרחה. עכשיו, להיות פרחה זה לאו דווקא עניין בעייתי, שהרי עגילי חישוק גדולים, מכנסונים קצרים וחיבה יתרה לוורוד פוקסיה יכולים להיראות טוב מטוב כשהלובשת אותם שמה פין על סביבתה ונושאת אותם בגאון. ראו את ריהאנה, את ליידי גאגא ואת מיילי סיירוס – האין אלה נשים חזקות ומלאות שיק שאוהבות להדביק ציפורניים, להחליף פאות, להוציא לשונות ולהלחים ריסים? ובכן, כן. בפני הסטייה האחרונה איני יכולה לעמוד – שהרי ריסים יפהפיים משדרגים בעיניי כל וודג' והופכים את המעפעפת לפאם פאטאל כמעט בלי מאמץ. ההלחמה פופולרית במיוחד בסקנדינביה, שם נשים נולדות בלונדיניות, רזות ועם תנאים סוציאליים מעוררי קנאה, אך אבוי – עם ריסים שקופים.

הצורך הקיומי בריסים הוליד תעשייה שלמה של הלחמת ריסים שבניגוד להדבקה רגילה מחזיקה מעמד בין שלושה לשישה שבועות, עמידה במים ולא מצריכה התעסקות יתרה. גם למזרח התיכון מלא הריסים הגיעה התופעה, שהרי לא באמת צריך להיות בלונדות קירחות עיניים בשביל לחשוק בריסים עבים וארוכים. ביוליה מספקים את השירות האלוהי הזה, עם הלחמת ריסים שאורכת בין שעה לשעה וחצי, ובמסגרתה כל ריס וריס מולחם באמצעות דבק מיוחד לריסים הטבעיים שלך משל היית עבודת פסיפס מודרנית. בסוף הטיפול הזה תצאו עם ריסים ארוכים, עדינים ובמראה טבעי (אל חשש, גם אני לא חושקת בריסים סטייל אביבית בר זוהר), עם פטור ממסקרה לשלושה שבועות לפחות (שלא לומר איפור עיניים בכלל) ועם התמכרות חדשה. לאחר שהריסים מתחילים לנשור (מעצמם, לא עם הריס הטבעי שלכן, הירגעו נא) תוכלו להגיע למילוי – שדורש זמן קצר יותר ועולה פחות. בקיצור, הצילו, חייבת ספונסר.

ליידי גאגא. צילום: שוקה כהן
ליידי גאגא. צילום: שוקה כהן

420 ש"ח להלחמה ראשונה, 279 ש"ח למילוי, להשיג בסניפירשת יוליה, 707606־1700

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

הלחמת הריסים היא הדבר הבא. והנוכחי. והחם. בקיצור, הפלרטוטים שלי השתדרגו

מאתרתם איזק5 בנובמבר 2014
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!