Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המשקיפה

כתבות
אירועים
עסקאות
חגיגת וינטג' בקאלה. צילום: טינו ואקה

חום יולי אוגוסט: 25 הסיילים השווים של הסופ"ש

פריטי מעצבים החל מ-20 ש"ח, יריד אקססוריז בשוק צפון, מכירה מיוחדת של המשקיפה בסלון ביתה של דפנה לוסטיג ועוד 21 סיבות...

מאתג'ו מ. גרינבאום28 ביולי 2016
עד 70 אחוזי הנחה אצל נעמה בצלאל. צילום: תום מרשק

אביב הגיע: הסיילים השווים של הסופ"ש

אביב הגיע: הסיילים השווים של הסופ"ש

עד 70 אחוזי הנחה על שמלות הכלה של לי קודו, 50 אחוזי הנחה על אופנה סקנדינבית משובחת ומכירה מיוחדת של משקפי שמש של המשקיפה ודפנה לוסטיג. אתם מוכנים לזה?

עד 70 אחוזי הנחה אצל נעמה בצלאל. צילום: תום מרשק
עד 70 אחוזי הנחה אצל נעמה בצלאל. צילום: תום מרשק

מותג המשקפיים המקומי המשקיפה מתארח בקפה אירופה במכירת סמפלים משתלמת במיוחד של דגמים חד פעמיים מהקולקציה המשותפת עם דפנה לוסטיג (שדרות רוטשילד 9 תל אביב, שישי 11:00־17:00, 349־399 ש"ח).

מעצבת שמלות הכלה לי קודו מציעה עד 70 אחוזי הנחה על שמלות מעונות קודמות ועל סמפלים, לצד הנחות על חבילת איפור ושיער של המעצבת סילביה טובולועל חבילת צילום של הצלמת אפרת לובל (שישי, 8.4, 10:00-16:00, תושיה 11 קומה 3 תל אביב).

מעצבת האופנה נעמה בצלאל פותחת את הסטודיו למכירה אביבית, בה יוענקו עד 70 אחוזי הנחה על קולקציות קודמות (חמישי-שבת, 7-9.4, תפוצות ישראל 6 ב', מתחם כורזין, גבעתיים).

סמפלים חד פעמיים של המשקיפה ודפנה לוסטיג עד 399 ש"ח. צילום: דנה קרן
סמפלים חד פעמיים של המשקיפה ודפנה לוסטיג עד 399 ש"ח. צילום: דנה קרן

מותג התכשיטים Knobbly מארח בסטודיו את מותג התיקים Bltrx, במכירה מיוחדת שבה יוענקו עד 70 אחוזי הנחה על סמפלים ופריטים מעונות קודמות (רוחמה 16 יפו, חמישי 16:30־20:30, שישי 11:00־16:00).

עד 70 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות של נודי ג'ינס, פלדיום, מליסה ונוספים בשורט סטורי (רביעי-שישי, 7-9.4, דיזנגוף 173, תל אביב).

מותג האופנה On'nanoko, מותג התיקים Noma, מותג התכשיטים Calderona ומותג העיצוב לבית Collectie מציגים קולקציות חדשות ומעניקים עד 70 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות (נחמני 36 תל אביב, חמישי 10:00־19:00, שישי, 10:00־15:00).

בוטיק ירין חוגג 7 שנים ומעניק לרגל כך עד 20 אחוזי הנחה על קולקציית האביב החדשה. בשישי בלבד, תוענק מתנה בכל קנייה (רביעי-שבת, 6-9.4, אבן גבירול 124 תל אביב).

עד 70 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות של On'nanoko. צילום: מיכאל טופיול
עד 70 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות של On'nanoko. צילום: מיכאל טופיול

50 אחוזי הנחה על פריטים נבחרים בבוטיק האופנה הסקנדינבית MOTE (עד 22.4, ירמיהו 26 תל אביב).

אלף אלף, ליידי בירד, אביבה זילברמן, אפרת עזוז ומותגי מעצבים מקומיים נוספים חוברים יחדיו למכירה ביתית, בה יספקו הצצה לקולקציות החדשות ויעניקו הנחות על פריטים מעונות קודמות (חמישי-שבת, 7-9.4, פיארברג 33, דירה 9, תל אביב).

מעצבת האופנה קארן אוברזון ומעצבת התכשיטים ליטל קלמנסון מתארחות בביתה של המעצבת קרן גנס לאירוע מכירה חד פעמי בטווח מחירים של 179-3,500 ש"ח (שישי-שבת, 8-9.4, הזמיר 1 רמת השרון).

מותג התכשיטים המקומי דריוס במכירה האביבית המסורתית לקראת פסח: 15 אחוזי הנחה על פריטים מהקולקציה החדשה ועד 70 אחוזי הנחה על סמפלים ועל תכשיטים מקולקציות קודמות (בן אביגדור 16 תל אביב, חמישי 16:00־21:00, שישי 10:00־16:00, שבת 12:00־20:00).

עד 50 אחוזי הנחה בבוטיק MOTE. צילום: יח"צ חו"ל
עד 50 אחוזי הנחה בבוטיק MOTE. צילום: יח"צ חו"ל

גילדת המעצבים עורכת מכירת בגדי נשים, גברים ותכשיטים בבר הספוטניק, על רקע לייב דיג'יי סט (שישי, 8.4, 10:00-17:00, אלנבי 122 תל אביב).

מותגי האופנה המקומיים KAV ,MINIMALITI ו-A22 חוברים למכירה ביתית של אופנה ותכשיטים בטווח מחירים של 180-1,000 ש"ח (שישי-שבת, 8-9.4, רונה יעקובי, מצדה 4, רמת חן, רמת גן).

מותגי הילדים ETTEL BETTEL ו-NASHA מעניקים 20 אחוזי הנחה על הקולקציות החדשות (שישי, 8.4, 9:30-15:00, ג'ורג' אליוט 8, קומה 1-, תל אביב).

מבחר מותגים תל אביביים, ביניהם נוריתמי, Lu71, Mews של המעצבת גל שנפלד, Vas & Crafts ונוספים, חוצים את גבולות העיר לכפר שמריהו לאירוע מכירה מיוחד, בו יוצעו למכירה פריטים מהקולקציות החדשות לצד עודפים מעונות קודמות עד 50 אחוזי הנחה (חמישי-שישי, 7-8.4, הנוטע 7, כפר שמריהו).

עד 50 אחוזי הנחה על הצווארונים של NEAT. צילום: קרן לחמן
עד 50 אחוזי הנחה על הצווארונים של NEAT. צילום: קרן לחמן

האדריכלית שרון היבש מאגדת בין מוצרי הטקסטיל של מיקה בר וחנה מנקס, עבודות הקרמיקה של רלי סמית ואסנת יפה צימרמן ובין מותג האדניות של יוסי שנפר באירוע מכירה ייחודי. טווח מחירים 50-3,500 ש"ח (חמישי-שישי, 7-8.4, משפחת בויקו, הגפן 2, נוף ים, הרצליה).

נטע אפרתי, מעיין פז, קו, ג'רי ומותגי מעצבים נוספים במכירת פופ אפ, בה יוצגו קולקציות חדשות ויוצעו הנחות על פריטים מעונות קודמות (רביעי-שישי, 6-8.4, הסיבים 18 פתח-תקווה).

NEAT ,LILIZ ,TAYO ומותגי אופנה מקומיים נוספים מתארחים ביריד עיצוב וג'אז, במסגרתו יוענקו עד 50 אחוזי הנחה על מבחר פריטים (שישי, 8.4, 10:00-16:00, חצר השוק, ויצמן 125, כפר סבא).

אתר השופינג מרמלדה מרקט מקיים יריד מעצבים ומארח מעצבי אופנת נשים, ילדים וגברים, תכשיטים, אקססוריז, פריטים לבית ועוד, בטווח מחירים רחב החל מ-12 ש"ח לכרטיס ברכה מעוצב עד 3,500 ש"ח לטבעת יהלום (חמישי-ראשון, 7-10.4, קניון כפר סבא הירוקה).

רשת נעלי TOGO מעניקה 50 אחוזי הנחה על הפריט השני מקולקציית האביב החדשה (עד 20.4, בחנויות הרשת).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

עד 70 אחוזי הנחה על שמלות הכלה של לי קודו, 50 אחוזי הנחה על אופנה סקנדינבית משובחת ומכירה מיוחדת של משקפי...

מאתג'ו מ. גרינבאום6 באפריל 2016
15 אחוזי הנחה באתר Shoez Webstore במסגרת אירועי ShoppingIL. צילום: גיא נחום לוי

תאווה ישראלית: הסיילים השווים של הסופ"ש

תאווה ישראלית: הסיילים השווים של הסופ"ש

חגיגות ShoppingIL כבר בשיאן, אך ישנן גם אטרקציות מחוץ לרשת: מכירת ספרי עיצוב במגדלור, אירוע מעצבים ירושלמים וסמפלים של הילה טולדנו במחירים מגרים. ראו הוזהרתם

15 אחוזי הנחה באתר Shoez Webstore במסגרת אירועי ShoppingIL. צילום: גיא נחום לוי
15 אחוזי הנחה באתר Shoez Webstore במסגרת אירועי ShoppingIL. צילום: גיא נחום לוי

[tmwdfpad]מבצעי ShoppingIL

עד 50 אחוזי הנחה על מגוון משקפיים מבית המשקיפה, ביניהם זוגות ממותגים של רוברטו קוואלי, ג'ון גליאנו ודגמי וינטג' נדירים של ז'אן פול גוטייה (רביעי-חמישי, 11-12.11,באתר).

עד 30 אחוזי הנחה על מבחר פריטים של דניאלה להבי (רביעי-חמישי, 11-12.11,באתר).

מעצב האופנה רונן חן מעניק עד 50 אחוזי הנחה על מנעד רחב של פריטים באתר הבית (רביעי-חמישי, 11-12.11,באתר).

מותג האופנה Pioo Pioo מציע 70 אחוזי הנחה על פריטי חורף מקולקציות קודמות (רביעי-חמישי, 11-12.11,באתרובחנות – גת רימון 13 תל אביב).

עד 70 אחוזי הנחה אצל Pioo Pioo. צילום: איתן טל
עד 70 אחוזי הנחה אצל Pioo Pioo. צילום: איתן טל

20 אחוזי הנחה על דגמים נבחרים של פלדיום ומליסהבאתר הביתשל סטורי (רביעי-חמישי, 11-12.11).

מותג התכשיטים פנדורה מציע משלוח אקספרס חינם מעל קניית שני פריטים ומעלה ובנוסף -קטגוריה שלמה שתימכר באתר בלבד ובה סאמפלים שלא נמצאים בחנויות. (רביעי-חמישי, 11-12.11,באתר).

עד 70 אחוזי הנחה באתרי הרשתותרנוארו-Twentyfourseven(רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 50 אחוזי הנחה על מגוון פריטיםבאתרשל רשת אופנת הגברים בגיר (רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 50 אחוזי הנחה אצל רונן חן. צילום: אלון שפרנסקי
עד 50 אחוזי הנחה אצל רונן חן. צילום: אלון שפרנסקי

עד 30 אחוזי הנחה על שלל משמח של פריטים באתרMY URBAN RUNWAY(רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 70 אחוזי הנחה באתר האופנהStuffstore. צעיף מתנה ושליח עד הבית בכל רכישה מעל 300 ש"ח (רביעי-חמישי, 11-12.11).

15 אחוזי הנחה על כל הנעליים באתרShoez Webstore. דגמים נבחרים יוצעו למכירה ב-30 אחוזי הנחה ליומיים בלבד (רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 60 אחוזי הנחה באתר הלייף סטיילCubica(רביעי-חמישי, 11-12.11).

20 אחוזי הנחה על פלדיום באתר הבית של סטורי. צילום: יח"צ חו"ל
20 אחוזי הנחה על פלדיום באתר הבית של סטורי. צילום: יח"צ חו"ל

עד 50 אחוזי הנחה על מגוון פריטים באתר האופנה והאקססוריזLaster(רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 50 אחוזי הנחה על דגמים נבחרים באתר הנעלייםShoeshu(רביעי-חמישי, 11-12.11).

15 אחוזי הנחה ומתנה בכל רכישה באתר האופנהFam-Fashבהזנת קוד הקופון 111115 במעמד הקנייה (רביעי-חמישי, 11-12.11).

עד 70 אחוזי הנחה אצל הגר סתת. צילום: אלון ראובני
עד 70 אחוזי הנחה אצל הגר סתת. צילום: אלון ראובני

עוד מכירות ומבצעים מיוחדים בסופ"ש

הגר סתת מעניקה עד 70 אחוזי הנחה על כל התכשיטים בעיצובה (שישי, 13.11, בחנויות הרשת).

עד 35 אחוזי הנחה על דגמים נבחרים מהקולקציה החדשה של שומייקר, לצד הנחות נוספות על עודפי חורף קודמים (שישי, 13.11, בחנויות המותג).

המעצבת לילך אלגרבלי מעניקה 50 אחוזי הנחה על מגוון פריטים (עד גמר המלאי,באתר).

עד 35 אחוזי הנחה אצל שומייקר. צילום: רוני כנעני
עד 35 אחוזי הנחה אצל שומייקר. צילום: רוני כנעני

לרגל חגיגות העשור לחנות הדגל של מותג התיקים היוקרתי Furla, יוענקו במשך 10 ימים 10 אחוזי הנחה על כל הפריטים (עד 21.11, ויצמן 46 תל אביב).

גלריית ארטיג'אני לעיצוב מארחת מעצבים ומותגי אופנה ולייף סטייל, ביניהם BRANT, Magpie Goose, SOVAJ, Total art ונוספים, לרגל אירוע מכירה מיוחד עם הנחות משמחות (שישי-שבת, 13-14.11, אלפסי 24 תל אביב).

מותגי המעצבים המקומיים מעיין אורבך, אינדי וטנדו ג'ולרי, חוברים לחנות פופ אפ לשבוע אחד בלבד, בה יעניקו הנחות על פריטים מהקולקציות החדשות ומעונות קודמות (ראשון-שישי, 15-20.11, שינקין 33 תל אביב).

חנות הספרים המגדלור מנקה את המדפים ומציעה למכירה ספרי עיצוב, אופנה ואמנות החל מ-50 ש"ח. בנוסף, 10 אחוזי הנחה על ספרי העיצוב החדשים (חמישי-שישי, 12-13.11, לבונטין 1 תל אביב).

צעיפים ותכשיטים סרוגים של גילי אילן באירוע מעוצב ירושלמי. צילום: קרן לחמן
צעיפים ותכשיטים סרוגים של גילי אילן באירוע מעוצב ירושלמי. צילום: קרן לחמן

מעוצב ירושלמי בתל אביב: אירוע מכירה חד פעמי, במסגרתו יגיעו העירה מעצבים ירושלמים מתחומים שונים, ביניהם גילי אילן, שיר סניור, אלעד מועלם, עלמה שחם, לירון רובין, עדן צמח ועוד. פרטים נוספים בפייסבוק (שישי, 13.11, 09:00-14:00, דרך בן צבי 55 תל אביב).

הפלמינגו בר פותח את שעריו לאירוע אופנה מיוחד. בתפריט: שמפניה, נשנושים ועד 50 אחוזי הנחה על פריטי מעצבות דוגמת ג'ניפר קים, ורה לוין, מיסה, אמילי ונטלי דדון (שישי, 13.11, 12:00-17:00, מלון בראון ביץ' האוס, הירקון 64 תל אביב).

וויינגולד שואורום והילה טולדנו במכירת חצר חורפית. עד 20 אחוזי הנחה על קולקציות חדשות, ועד 60 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות. בנוסף, סמפלים בטווח מחירים של 200-550 ש"ח, ותכשיטים של אלמוג זמיר עד 70 אחוזי הנחה (רביעי-שני, 11-16.11, גרוזנברג 13 תל אביב).

סמפלים ותיקים מעונות קודמות של הילה טולדנו במחירים מיוחדים. צילום: דביר כחלון
סמפלים ותיקים מעונות קודמות של הילה טולדנו במחירים מיוחדים. צילום: דביר כחלון

מותג האופנה TOOSHAAYA המתמחה בסריגים מחומרים טבעיים, משיק את קולקציית החורף החדשה עם 40 אחוזי הנחה (חמישי-שישי, 12-13.11, בן דוסא 19 יפו).

עד 30 אחוזי הנחה על מגוון דגמים ברשת קלארקס (עד ה-30.11, בחנויות הרשת).

רשת גולברי יוצאת במבצע על מעילי פוך וצמר הנמכרים ב-299.90 ש"ח בלבד (עד ה-30.11, בחנויות הרשת).

50 אחוזי הנחה אצל לילך אלגרבלי. צילום: גלעד בר שלו
50 אחוזי הנחה אצל לילך אלגרבלי. צילום: גלעד בר שלו

20 אחוזי הנחה על כל הפריטים מקולקציית החורף של אייס קיוב (עד ה-30.11, בחנויות הרשתובאתר).

50 אחוזי הנחה על הפריט השני‎ ברכישה מהקולקצייה החדשה ברשת SO SIMPLE (עד ה-30.11, בחנויות הרשת).

רשת אופטיקנה יוצאת במבצע 1+1 על מגוון משקפי שמש ממותגים (שני-שבת, 9-14.11, בחנויות הרשת).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

חגיגות ShoppingIL כבר בשיאן, אך ישנן גם אטרקציות מחוץ לרשת: מכירת ספרי עיצוב במגדלור, אירוע מעצבים ירושלמים וסמפלים של הילה טולדנו...

מאתג'ו מ. גרינבאום11 בנובמבר 2015
משקפי שמש של X RAY (צילום: אבי ולדמן)

להסתדר בזוגות: משקפי השמש הנכונים של קיץ 2015

להסתדר בזוגות: משקפי השמש הנכונים של קיץ 2015

משקפי שמש זה שמחה, בעיקר בקיץ הישראלי המצוי. אספנו עבורכם את כל הזוגות היפים והנכונים

משקפי שמש של X RAY (צילום: אבי ולדמן)
משקפי שמש של X RAY (צילום: אבי ולדמן)

עובדה משמחת – משקפי שמש הם אביזר שיכול לשרוד למשך שנים אם מוצאים את המסגרת הנכונה. האביזר מוגדר כ״מוצר כניסה״ על ידי בתי אופנה רבים בשל המחיר הנגיש, ואבולוציית הטרנדים בו היא איטית יותר, הן כדי לעודד השקעה במוצר איכות, והן משום שכשמשהו נמצא על הפנים שלנו, עלולות גם הנועזות שבמתלבשות להפוך למתונות יותר. שלא תכבה בכם גחלת הקניות – עדיין, ישנה תחושת פינוק מיוחדת ותוספת ניכרת לבטחון העצמי ברכישת זוג משקפי שמש חדש שאוהבים. לנו היושבים בלבנט יש אפילו הצדקה נוספת להוצאה: עם שמש שורפת כמו שיש בתל אביב, כזו שיכולה בשעות אמצע היום לגרום גם לעיוורון זמני, משקפי שמש הם הרבה מעבר לאביזר אופנה שרירותי – הם בגדר לבוש מגן.

אספנו עבורכם את משקפי השמש שמייצגים את החידושים וגם הקלאסיקות שממשיכות איתנו לקיץ 2015:

1

Cheap Monday

חברת הג׳ינסים המנצחת יודעת לעשות גם משקפי שמש מוצלחות, ולוכדת שני טרנדים ארוכי טווח עם דפוס חייתי שמתיישב בתוך מסגרת סבנטיז.

219 ש״ח, להשיג ב-www.belleandsue.co.il

משקפי שמש, Cheap Monday, BELLE&SUE
משקפי שמש, Cheap Monday, BELLE&SUE

2

המשקיפה x דפנהלו

שיתוף הפעולה המוצלח ממשיך לעונה שלישית כשהפעם מתמקדות השתיים בהצגתה המתחכתית על גווניה המטאליים החמים והקרים תחת הכותרת ״Happy Metal".

960 ש״ח,hamashkifa.comובבוטיק 5, נומרו 13 ותמרינדי

משקפי שמש של המשקיפה
משקפי שמש של המשקיפה

3

קנזו

השיחוק הגדול של רשת סופר פארם הוא היבוא של קו משקפי השמש של קנזו לרשת, שמאפשרים לרכוש את ההצהרה האופנתית המבוססת על משקפי מגן בין שמפו לאקמול.

499 ש״ח, ברשת סופר פארם

משקפי שמש של KENZO
משקפי שמש של KENZO

4

SPEKTRE

עדשות המראה הן טרנד חזק בשנים האחרונות, ואלו של ספקטרה מאפשרות לסנוור חזרה את השמש.

950 ש״ח בנומרו 13, שבזי 13

משקפי שמש של ספקטרה
משקפי שמש של ספקטרה

5

ג׳ורג׳יו ארמאני

מסגרת שחורה ועבה פלוס עדשות כהות ומשרות אנונימיות, הופכות את המשקפיים של ארמאני להשקעה על-עונתית.

1100 ש״ח, ברשת you & eye

משקפי שמש של ארמאני
משקפי שמש של ארמאני

6

ריי באן

בחברה שהמציאה את מסגרת הוייפר האייקוניות לא מסתמכים רק עליה, ומציעים העונה קו מוצלח של משקפי קלאב מאסטר פיפיטזיות בסגנון מלקולם אקס.

1350 ש״ח, להשיג ברשת you & eye

משקפי שמש של ריי באן
משקפי שמש של ריי באן

7

XRAY

שילוב ערמומי בין עיני חתול לבין כנפי פרפר, במחיר שמאפשר לרכוש אותם אפילו רק כזוג לימים של מצב רוח היתולי.

249 ש״ח, בחנויות הרשת

משקפי שמש של X RAY (צילום: אבי ולדמן)
משקפי שמש של X RAY (צילום: אבי ולדמן)

8

SPRING

מחווה לגזרת הוייפר של רייבאן, בהתנגשות בלתי אפשרית של דפוס ג׳ירף לבין דקלים, שמעוררת חשק עז לחופשה.

59 ש״ח, בחנויות הרשת

משקפי שמש של ספרינג
משקפי שמש של ספרינג

9

פראדה

שילוב של עץ, עור, ותיפור עליון גס מקולקציית הריזורט של המוצג המשפיע, הופכים את המשקפיים הללו לבעלי פוטנציאל כפריט אספנים.

3079 ש״ח, להשיג ברשת i-optic

משקפי שמש של פראדה
משקפי שמש של פראדה

10

LOLFASHION

מסגרת מעוגלת שיוצרת אשליה אופטית של מציאות הפוכה.

78 ש״ח, www.lolfashion.co.il

משקפי שמש של LOLA FASHION
משקפי שמש של LOLA FASHION

11

רזילי

משקפי שמש של רזילי, בצורה עגולה וקלאסית, עם שילובי צבעים שמהווים את הטוויסט במראה ומקנים יחוד.

749 ש"ח, להשיג בחנויות הרשת

משקפי שמש של רזילי
משקפי שמש של רזילי

12

ACNE

עוד בגזרת הצבעים – משקפי שמש של המותג הנכון להפליא אקנה, שיקפיצו כל אאוטפיט למחוזות רחוקים.

360 דולר, להשיג ב-acnestudios.com

משקפי שמש של אקנה

13

סטלה מקרתני

המעצבת הסופר-מגניבה עם משקפי שמש בעיצוב צבעוני שקשה להתעלם ממנו.

187.5 ליש"ט, להשיג ב-net-a-porter.com

משקפי שמש של סטלה מקרתני
משקפי שמש של סטלה מקרתני
משקפי שמש של אקנה
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

משקפי שמש זה שמחה, בעיקר בקיץ הישראלי המצוי. אספנו עבורכם את כל הזוגות היפים והנכונים

מאתבלה גונשורוביץ5 ביולי 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!