טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
רמה בן צבי

טעם מנוגד יכול לתרום לקשר, להרחיב אותו

רמה בן צבי, בעלי המטבח של רמה, נטף

מאת סנהדרינק וזיו לנצ'נר 8 בספטמבר 2016
אוראל קמחי. צילום: איליה מלניקוב

לפעמים קיים מחסום של טעם – משיפוטיות, מדעה קדומה

אוראל קמחי, שף ובעלים בפופינה, תל אביב

מאת סנהדרינק וזיו לנצ'נר 28 באוגוסט 2016
רן שמואלי. צילום: איליה מלניקוב

צריך בגרות נפשית כדי לגבש טעם

רן שמואלי, שף ובעלים במסעדת קלארו בתל אביב ובקייטרינג רן שמואלי

מאת סנהדרינק וזיו לנצ'נר 28 באוגוסט 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!