שף אורית מושקוביץ היתה אמורה היום להכין קבבים נהדרים ופיתות צרחות בפופ-אפ, אבל במקום זה עסוקה בלבטל הזמנות מספקים ולנסות להמציא...
העוף המטוגן מביתן אהרון נוחת בלוקיישן מבטיח, החמארה במסעדת רפאל קמה לתחייה, המאפים של אלכסנדר בולנז'רי מוצאים בית קפה, בקבוק יין...
אורן אסידו מחליט להפוך את פליים לשיפודייה חגיגית, הגבאגול האיטלקי חוזר העירה, מיטש שוב סוגרת, שוק הפשפשים מנסה להתעורר ועוד הרבה...
כולם יודעים שתל אביב היא עיר של המבורגרים, אבל את הבשר הטחון שלנו אנחנו מעדיפים כרגע בצורת קבב ולא חסרים קבבים...
לפעמים כל מה שמסעדה ותיקה צריכה זו התחלה חדשה בלוקיישן חדש, והופ, פתאום יש לכם מסעדה חדשה וטובה יותר. בתל אביב...
כבר כמעט עשור שהקבב הרומני ונקניקיות הפטריצ'יאן האדירות של אורית מושקוביץ ו"מיטש" באים והולכים, אבל עבודות הרק"ל והתמ"א הרחיקו אותם סופית...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?