טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן

מעבד מזון: נוזל החיים מיוצר בשיטות מסורתיות בדרום תל אביב

צריך להיות משוגע אמיתי כדי לייצר בתל אביב טחינה בשיטה טרום תעשייתית. אבל עמית כהן ממלאכת הטוחן עושה את זה

מאת אלון הדר 26 בדצמבר 2018
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!