טאיזו (צילום: איליה מלניקוב) יובל בן נריה מתרגש מהזכייה השישית של טאיזו בפרסי האוכל ומספר על המסעדה החדשה שלו מאת שרון בן-דוד השף של המסעדה שזוכה כבר שש שנים ברציפות מסביר למה אורחים ביקורתיים חשובים להצלחה לכתבה המלאה
בית תאילנדי. צילום: יח"צ בית תאילנדי אין כמו בבית, ובייחוד אין כמו בבית של יריב מללי ולק סונן, שהכניסו את המטבח התאילנדי ל־DNA התל אביבי. המסעדה הוותיקה,... לכתבה המלאה
הדמפלינג של טאיזו (צילום: איליה מלניקוב) טאיזו מסעדת קונספט אסייתית ביצירתו של השף יובל בן נריה במגדל לווינשטיין בתל אביב. התפריט מחולק ליסודות המים, עץ, אש, אדמה ומתכת,... לכתבה המלאה
טוטו מסעדת השף של ירון שלו בולטת בסצנת מסעדות היוקרה התל אביבית שהולכת ומצטמצמת. כל ארוחה כאן היא חגיגה של חומרי גלם... לכתבה המלאה
יפו תל אביב (צילום: דניאל לילה) יפו תל אביב מסעדתו של השף-סלב חיים כהן. בלב המסעדה טאבון אימתני שממנו יוצאות שלל מנות, ושני ברים – האחד צופה על עבודת הטבחים... לכתבה המלאה
פסטה וונגולי, פרונטו. צילום: אנטולי מיכאלו פרונטו פרונטו, המסעדה שהקים רפי אדר לפני למעלה מ-30 שנה, היא אחת האיטלקיות המוערכות בתל אביב. שף דיוויד פרנקל, שלקח את המושכות... לכתבה המלאה
סנטה קתרינה. צילום: דניאל לילה סנטה קתרינה מסעדת הקז'ואל של שף תומר אגאי מציעה אוכל מקומי, לא מתיימר ושמח. בר המסעדה משקיף על הטאבון הגדול, שממנו יוצאות מנות... לכתבה המלאה
מנת סרטנים. פאסטל (צילום: אנטולי מיכאלו) פאסטל מסעדת המוזיאון בהובלתו של שף קובי בכר מגישה תפריט בראסרי ישראלי, מודרני, מסוגנן ומוקפד. המסעדה זכתה ב-2014 בפרס "המסעדה המעוצבת ביותר"... לכתבה המלאה
opa. צילום: תומר הלפרין אופא – OPA שפית שיראל ברגר, מי שהובילה בהצלחה את מסעדת הפופ אפ הטבעונית מיס קפלן, פתחה באזור שוק לוינסקי מסעדה עם תפריט טבעוני... לכתבה המלאה
אואזיס. צילום: אנטולי מיכאלו אואזיס תפריט העיקריות במסעדה של השפית רימה אולברה מדמה מסע לאורכו ולרוחבו של הגלובוס עם מנות המסומנות באותיות הקוד של שדות התעופה... לכתבה המלאה
מלגו ומלבר (צילום: אפיק גבאי) מלגו ומלבר המסעדה של השף מוטי טיטמן התחילה בקטן ובשקט, ולאט לאט כובשת לעצמה מקום ברשימת מסעדות הדגים ופירות הים הטובות בעיר. המנות... לכתבה המלאה