שנת תשע"ה הביאה לצלחות שלנו רכיבים חדשים שזכו לעדנה משלהם וכיכבו כמוקד המרכזי של מנות. אספנו את החשובים והמשמעותיים שבהם
שף עינב אזגורי מסרווסריה ושף-קונדיטור מיכל בוטון עם ארבעה מתכונים שמשלבים בתוכם את הרוטב שהולך עם הכל
כתבו עליו שירים, עשו עליו סרטים, יש אלפי סוגים של מרצ'נדייז בדמותו וקהילת מעריצים היפסטרים שרופים שנשבעים בשמו. הסריראצ'ה, הרוטב החריף...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?