Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אור שפיץ

כתבות
אירועים
עסקאות
השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: דוד מויאל)

ועכשיו למשהו שונה: 3 מנות חדשות ששוברות את כל התבניות

יש מי שמנסה לייצר את ההמבורגר הכי מדויק, ויש מי שמנסה לחבר בין בזוקה לקינוח, להמציא מחדש את הקבב בפיתה ולהפוך...

מאתמערכת טיים אאוט12 במרץ 2025
ורוד מאוד. השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: שי תמיר)

לעוס כמו מסטיק: אור שפיץ תגיש קינוחי בזוקה מוגזמים בקפה גרג

לעוס כמו מסטיק: אור שפיץ תגיש קינוחי בזוקה מוגזמים בקפה גרג

ורוד מאוד. השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: שי תמיר)
ורוד מאוד. השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: שי תמיר)

הסיגליות סגולות, הוורדים הם ורודים - וכנראה שבזוקה ואור שפיץ רק צבע אחד מכירים. אז הם חברו לקפה גרג בשת"פ מסחרי, ויצרו קינוחים ורודים לזמן מוגבל ובלעדי. יש וופל בלגי ורוד וגם מוס בזוקה וניל, מתוק אינסטגרמי ברמה שקשה להכיל. פתאום נפל העיפרון וזהו סוף הזיכרון

איך יודעים שבא פורים? מפלס הסוכר במדינה עולה, וצריכת הממתקים שוברת שיאים. ברשת קפה גרג ממנפים את חודש אדר הסוכרי עם חנופה לקינוחים אינסטגרמיים דרך שת"פ עם מותג המסטיקים הוותיק והאהוב בזוקה (למרות שבגיל 21 לא הגענו לירח. התביעה בדרך) ועם הקונדטורית ואושיית הרשת אור שפיץ, שסוחטת את הצבע ורוד יותר מהזמרת פינק. והתוצאה? שלושה קינוחים בצבע ורוד עז וטעם בזוקה שאי אפשר לטעות בו, שאם אנחנו לא טועים בהערכה – ואנחנו בדרך כלל לא טועים – יגרמו לתורי ענק מול הדלת.

>>המקום הכי ירוק בדיזנגוף: קוזינה ורדה היא מסעדה שיש לה קהילה

ראשון יעלה ויבוא קינוח כיפת מוס ורודה – שכבות מוס בזוקה ומוס וניל עם דקואז אגוזים ובסיס פריך שוקולד מוגש על קרם שוקולד לבן, וכל היופי הזה ללא אף טיפת גלוטן (48 ש"ח). קינוח וופל בלגי ורוד כמובן משווה ומעלה בוופל בלגי עם קרם שוקולד לבן, קצפת ורודה בטעם בזוקה וכדור גלידה וניל. ואם כל זה לא מספיק, תוכלו לבקש ולקבל בצד גם מרשמלו בצבע ורוד (52 ש"ח). אחרון חביב, מתוק וורוד כדבעי, הוא משקה בזוקה ורוד מושחת – אייס וניל בטעם בזוקה עם קרם שוקולד לבן וקצפת, שילוב של כל החלומות הכי מופרעים שלנו במילקשייק (36 ש"ח).

השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: דוד מויאל)
השת"פ של אור שפיץ וקפה גרג. (צילום: דוד מויאל)

הקינוחים החדשים, שמושקים במהדורה מוגבלת, לא עושים את החיים לורודים: כדי לטעום מהם צריך למהר, שכן הפופ אפ יסתיים בסוף החודש. שפיץ עצמה, שלפני מספר חודשים סגרה את הפטיסרי הוורוד שלה שפעל ברחוב בוגרשוב, אומרת כי היא שמחה וגאה בשיתוף הפעולה. "השותפות המעניינת מביאה לצרכן הישראלי טעמים חדשים ומיוחדים עם גישה חדשנית המשלבת את טעם הבזוקה המוכר והאהוב, עולמות הקפה, הממתקים והצבע הוורוד, שכל כך מזוהה איתי", ואז המשיכה במשפט המעליב "שיתוף הפעולה בין שלושת המותגים הוא טוויסט חדשני שמביא סינרגיה לשוק הישראלי". אוי לא, האינסטגרם התחיל לדבר במונחים של הייטק. הלך על כולנו.
קפה גרג, קניון TLV ודיזינגוף סנטר, שני (10.3) עד שני (31.3)

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

הסיגליות סגולות, הוורדים הם ורודים - וכנראה שבזוקה ואור שפיץ רק צבע אחד מכירים. אז הם חברו לקפה גרג בשת"פ מסחרי,...

מאתשרון בן-דוד4 במרץ 2025
יש משהו בצבע שחור? אנחנו אוהבים שחור. אור שפיץ. צילום: יח"צ

לא הכל ורוד: להיט האינסטגרם של אור שפיץ סוגר את שעריו

לא הכל ורוד: להיט האינסטגרם של אור שפיץ סוגר את שעריו

יש משהו בצבע שחור? אנחנו אוהבים שחור. אור שפיץ. צילום: יח"צ
יש משהו בצבע שחור? אנחנו אוהבים שחור. אור שפיץ. צילום: יח"צ

תגידו שלום לתור הארוך ולסטורי באינסטגרם: האופה הכי ורודה בישראל סוגרת את הבייקרי הטרנדי שלה ברחוב בוגרשוב, ועוברת לחלום הבא, שמסתבר מורכב ממרחים. זו ההזדמנות האחרונה שלכם לאכול מקרון בצורת לב, אם במקרה זה משהו שלא תוכלו לחיות בלעדיו

15 באוקטובר 2024

אחרי אינספור תורים ארוכים ותיוגי אינסטה נוצצים, הבייקרי של אור שפיץ בבוגרשוב ייסגר בסוף חודשאוקטובר – והפעם לתמיד. זה נכון שבעברהכריזה שפיץ על סגירת הבייקרי, אי שם בפברואר 2023, אבל זה לא קרה לבסוף, והפעם מדובר בדבר האמיתי – אחרי ששרדה תקופת קורונה ושנת מלחמה אחת, במהלכן הספיקה שפיץ להפוך ליוצאת ריאליטי עם השתתפות ב"האח הגדול" ו"בייק אוף ישראל", האופה החליטה להמשיך לחלום הבא שלה – ליין ממרחים לקהל הרחב. כן, מה ששמעתם.

>>אחיזת עיניים: 7 מקומות עם הנוף הכי יפה לאכול מולו בתל אביב

אם כן, מסתמן שהשבועיים האחרונים של אוקטובר יהיו הזמן להגיד שלום לתור ענק עם הנוף לחוף, ולבייקרי העמוס במקרונים, עוגות ומאפים עתירי קרם וקישוט שהניבו כמות מפחידה של סטורי. בחודש מאי האחרון השיקה שפיץ תפריט ארוחות בוקר ורדרדות שהוגשו בביקרי – כולל ביצת עין ורודה וקרואסון ורוד – אך כנראה שגם הוא לא החזיר את הצבע הוורוד ללחיים, והלוקיישן בבוגרשוב יתפנה בסוף החודש.

כמה מתוק. אור שפיץ (צילום: יח"צ)
כמה מתוק. אור שפיץ (צילום: יח"צ)

"מאז שאני זוכרת את עצמי, האפייה שבתה את ליבי יותר מהכל", כתבה בהודעת הפרידה שפיץ. "אחרי שפתחתי את הבייקרי התרגשתי לראות איך החלום שלי לעסק קטן קרם עור וגידים, ועם השנים גם צמח וגדל למחוזות שלא תכננתי. בכל שלב בדרך דאגתי להיות מעורבת בהכל, לא רציתי שהמותג שבניתי בעשר אצבעות יהפוך מבוטיקי לרשת, ולכן לא מכרתי ולא מתכוונת למכור לזכיינים למרות ההצעות המפתות. כסף זה לא הכל והשם שלי חשוב לי יותר. חששתי שברגע שייכנסו זכיינים משהו מהקסם ילך לאיבוד".

אם כן, בתווך היא הודיעה על החלום הבא, שכאמור יהיה ליין ממרחים מיוחדים, שלדבריה אמור להתאים גם כממרח לסנדוויץ בית ספר, וגם ככלי עבודה עבור קונדיטוריות. "בחודשים האחרונים אני עובדת על ליין ממרחים מיוחדים, בתקווה שיגיעו לכל מטבח בארץ, ועוד תוכניות רבות לעתיד שכרגע עוד בשלבי עבודה. וכדי להתפנות להשגת החלומות הבאים אני סוגרת את הבייקרי בתל אביב ומזכירה לכולם מי שמעז – מצליח".

מחכה לורוד הבא. אור שפיץ. צילום: יוגב מאיר
מחכה לורוד הבא. אור שפיץ. צילום: יוגב מאיר

עם זאת, לא כל הפעילות של שפיץ נמחקה – אם חשקתם באחת מהסדנאות הפופולריות שלה, הן ימשיכו להתקיים בלוקיישן חדש שיחשף בעתיד, וגם הפוד-טראק ששפיץ מפעילה ברחבי הארץ ימשיך לנוע ולספק קינוחים מעשה ידה. ספציפית כרגע הוא חונה בעפולה (אל תשאלו למה אין לנו מושג), אז ניתן רק לקוות שהוא יחזור למרכז אם בא לכם עוד סטורי מוצלח.

בנתיים, לחובבי הפומו, זה בול הזמן לתפוס מקום בתור ולקנות בפעם האחרונה לעכשיו ממקרון בצורת לב. ובגלל שאתם יודעים עם מי יש לכם עסק, במהלך חול המועד סוכות צפוי פסטיבל פרידה מתוק וחגיגי בסניף, כך שכל מי שיבקר יזכה גם במרצ' ממתוג. תנו לנו לנחש – הוא יהיה ורוד.
בוגרשוב 3, ראשון עד חמישי: 9:00-21:00, יום שיש: 8:30-15:30. סגור בשבת

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

תגידו שלום לתור הארוך ולסטורי באינסטגרם: האופה הכי ורודה בישראל סוגרת את הבייקרי הטרנדי שלה ברחוב בוגרשוב, ועוברת לחלום הבא, שמסתבר...

מאתיעל שטוקמן15 באוקטובר 2024
כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה. אור שפיץ (צילום: אינסטגרם/@or_shpitz)

אור שפיץ נשארת בלב העיר. טאיזו ושניט מתנשקים. ועוד חדשות טובות

אם אתם חושבים שנגמרו החדשות הטובות בעולם - נסו את חדשות האוכל: פופ אפ קובנה וג'חנון של השף ינון אלעל, המבורגר...

מאתשרון בן-דוד26 במאי 2024
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!