פעם היו קוראים להן "מסעדות מזרחיות" אבל היום הן הרבה יותר מזה. מסעדות מקומיות, שורשיות, שמחוברת לאדמה שלנו ולחומרי הגלם המקומיים,...
מגזין Conde Nast Traveler בחר במזללת הפיתות של שני כאחת מ־100 המסעדות הטובות בעולם וכ"מקום הטוב ביותר לאכול בו צהריים" בפריז....
ארוחת שבירת צום הרמדאן, שהחל השבוע, יוצאת מגבולות המטבח המסורתי וחודרת למיינסטרים היהודי בגרסתה האופנתית, עם שפע של סיורי אוכל, ארוחות...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?