ההברקות הפריזאיות של אלון שבו, הקונדיטוריה של מגזינו (כן, תוותרו על העוגות פעם אחת, לא יקרה כלום), הקלאסיקות של רביבה וסיליה...
הבצק הפריך של ענר צלאל מקונדיטוריית דלאל הוא כמו חמר: רך בלישה ומתקשה בטמפרטורה גבוהה. כל השאר תלוי באצבעותיו
אחרי שפיצח גרסאות נטולות גלוטן לפחזניות, לפיצה, לעוגת שמרים ואפילו לוופל בלגי, השף ערן זינו חוזר עם הגלוטרייה - פופ אפ מסעדה־מעדנייה נטולת גלוטן ביפו
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?