Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סקי מים

כתבות
אירועים
עסקאות
LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)

יש סקי מים בתל אביב – וזה ממכר

יש סקי מים בתל אביב – וזה ממכר

מתחם LakeTLV מציע להמיר את אגלי הזיעה של חדר הכושר בזוג מגלשי סקי ובספלאשים של מים. יצאנו לבדוק את הנושא על רטוב

LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)
LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)

“סקי מים? מה, אנחנו בהמפטונס?״, מצאתי את עצמי תוהה בקול במתחם LakeTLV בפארק מנחם בגין. כאן זה אמנם פחות איסט אנד ויותר דרום תל אביב, אבל מתברר כי בתקופה האחרונה צוברת התופעה תאוצה ומייצרת לה קהילה של מכורים מקומיים. “רוב האנשים בעיר בכלל לא ידעו על עצם קיומו של האגם הזה עד לפני שלוש שנים״, מגלה רע קוך, שזכה במכרז על שיקום המקום בשנת 2013, ומאז הוא ובני משפחתו לא מפסיקים לחדש את האתר, שאגב, נחשב ליחיד בארץ המציע פעילויות ווייקבורד (גלישה על גלשן המחובר בכבל) וסקי מים (גלישת מגלשיים). “סקי מים זה משהו שזורם אצלנו בדם״, ממשיך קוך. “סבא שלנו היה מהראשונים שהביאו את הענף לארץ בשנות ה־70. גדלנו על זה, והיום יש לנו פיסת גן עדן קטנה ומחתרתית משלנו".

LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)
LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)

בתום התפעלות ממושכת וסרטון הדרכה קצר בנושא אני מתבקשת להתאבזר במצופים ובקסדה. "עקבים סחוטים לרצפה וידיים ישרות! תיעמדי ברגע שתרגישי יציבה. באמת שזה קל", מצווה קוך בשניותיי האחרונות על קרקע מוצקה. תחושת האדרנלין שמילאה אותי נוכח ההתרגשות מהפעילות האקסטרימית התחלפה במהירות באיבוד שיווי משקל ובמפגש מקרוב עם המים. מצאתי עצמי נתונה לחסדיהם של הגולשים המיומנים באגם, בתקווה שלא יורידו לי בטעות את הראש. האימון פחות מסובך מכפי שנשמע, החלק הקשה בסיפור הוא לצאת מהמים. השילוב בין המגלשיים הסוררים, אפוד ההצלה שמושך למעלה והפחד ממוות בטרם עת – הופכים את החוויה למאמץ פיזי קשוח.

LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)
LakeTLV (צילום: יעל גרייצר)

בניסיון השני, אחרי כמה שניות של הססנות, הצלחתי לעמוד, ואשכרה מצאתי את עצמי עושה סקי מים. מרוב התלהבות שכחתי שעליי להטות את הגוף כדי לפנות ולהשלים את הקפת האגם. במילים אחרות, מצאתי את עצמי שוב עמוק במים. "חוץ מזה שמדובר בכיף אדיר, העסק הזה בכלל מחטב?", אני שואלת תוך פזילה אל הקהל האקלקטי במתחם: גולשים חדורי מוטיבציה, בחורות דתיות ביום כיף ומבוגרים בני 60 פלוס. "ברור", משיב קוך. "ווייקבורד וסקי מים הם אלטרנטיבה נהדרת לכל מי שלא אוהב חדרי כושר אבל רוצה לעבוד על כל קבוצות השרירים ולהתחטב. זה מתאים לכל גיל וכיף לא נורמלי. מי צריך יותר מזה?".

LakeTLV, החל מ־110 ש"ח לאימון סטנדרטי באורך שעה,פארק מנחם בגין, 7391168־03

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מתחם LakeTLV מציע להמיר את אגלי הזיעה של חדר הכושר בזוג מגלשי סקי ובספלאשים של מים. יצאנו לבדוק את הנושא על רטוב

מאתנועה בונה5 ביולי 2016
לא על בטן מלאה LakeTLV (צילום: אלעד ניסים)

בקיץ הזה נראה פגז: ענפי הספורט הכי נכונים לעונה החמה

בקיץ הזה נראה פגז: ענפי הספורט הכי נכונים לעונה החמה

קיץ בעיר לימד אותנו שלא צריך לעשות כושר כדי להזיע. הנה כמה טרנדים חדשים שיוציאו לכם את הלחות

לא על בטן מלאה LakeTLV (צילום: אלעד ניסים)
לא על בטן מלאה LakeTLV (צילום: אלעד ניסים)

סרף סט

קונספט שיובא לישראל על ידי רוני דואני ואיתי תורג'מן ומציע אימוני גלישה מחטבים בתוך חדר הכושר (היכן שלא נכנס חול למקומות שאליהם הוא לא אמור להיכנס).

סרף סט, הולמספלייס תל אביב, דיזנגוף סנטר, במחיר מינוי חודשי מותאם אישית בחדר הכושר, 6217000־03

[tmwdfpad]

כבר מזיעים? הנה כמה כתבות שיצננו אתכם:
חם, מתחמם, מרענן! 29 טעימים וטעמים שיקררו לכם את הקיץ
צאו לרקוד: הליינים החמים של הקיץ
מהר לפני שיתקרר: כל אירועי הפופ אפ שמכינים לכם הפתעות לקיץ

אקרו יוגה

מי שחפץ גם בחברים חדשים ימצא את מבוקשו באקרו יוגה, שיטה שרכשה קהילה אדוקה וחברותית.

אקרו יוגה, ימי שני ב־16:30, בכניסה לבית האצ"ל תל אביב, 6891181־052

LakeTLV

האגם המחודש בפארק מנחם בגין יאפשר לכם להתנסות בגלישה על וויקבורד ובסקי מים, ולכל הפחות לשכנע את עצמכם שעשיתם ספורט.

LakeTLV, פארק מנחם בגין (פארק דרום), בירנית 16 תל אביב, 7391168־03 , 110 ש"ח לשעה הראשונה כולל הדרכה וציוד

LakeTLV (צילום: אלעד ניסים)
LakeTLV (צילום: אלעד ניסים)

ג'ירוטוניק

שיטת האימון המשלבת פילאטיס, טאי צ'י ויוגה תחטב אתכם מבלי שתתבקשו לקום מהמזרן.

סטודיו 8, יהודה המכבי 47 א' תל אביב, מחיר 8 שיעורים: 960 (120 ש"ח לשיעור). 12 שיעורים: 1320 (110 ש"ח לשיעור).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

קיץ בעיר לימד אותנו שלא צריך לעשות כושר כדי להזיע. הנה כמה טרנדים חדשים שיוציאו לכם את הלחות

מאתנועה בונה24 ביוני 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!