Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שופליפטרס

כתבות
אירועים
עסקאות
קולקציית אביב קיץ של דניאלה להבי. צילום: אסף עיני

סוף מסלול: 18 הסיילים השווים של הסופ"ש

סוף מסלול: 18 הסיילים השווים של הסופ"ש

רונן חן מנקה מדפים, שמלות כלה במחירים נגישים, מכירה חד-פעמית ממסלול התצוגה של בוגרי שנקר ועוד 15 סיילים שאסור לפספס

קולקציית אביב קיץ של דניאלה להבי. צילום: אסף עיני
קולקציית אביב קיץ של דניאלה להבי. צילום: אסף עיני

יריד זוגות מאגד עשרות מעצבים ומותגי נעליים מקומיים שמציעים עד 50 אחוזי הנחה על קולקציות הקיץ בעיצובם. בין המשתתפים: ליבלינג, בוטגה בש, תמר שלם, אברמיי, אחת אחת, שאנל קלדרון, ברולינקה, ויטרינה, אימלדה ועוד (חמישי-שבת, 21-23.7, בן אביגדור 22 תל אביב).

עשרה מעצבי אופנה ואביזרים, בהם ברק להב, קולקט, איבנינג סטוריז ונוספים, חוברים לאירוע מכירה בחלל האמנות סוזי בבית רומנו. במכירה יוענקו עד 70 אחוזי הנחה על סמפלים ופריטים מעונות קודמות לצד פריטים מקולקציית הקיץ הנוכחית (שבת, 23.7, 12:00-20:00, מתחם סוזי בבית רומנו – דרך יפו 9 תל אביב קומה 3).

בוגרי המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר מציעים למכירה בגדים ואביזרים מקולקציות הגמר שלהם בטווח מחירים של 100-8,000 ש"ח (שישי, 22.7, 10:00-13:00, אנה פרנק 12, רמת גן, בניין פרניק, קומה 3 ו-4).

פריטים מפרויקט הגמר של ליאת גרינברג ושל בוגרי שנקר נוספים במכירה חד פעמית. צילום רון קדמי
פריטים מפרויקט הגמר של ליאת גרינברג ושל בוגרי שנקר נוספים במכירה חד פעמית. צילום רון קדמי

אירוע מכירה חגיגי מבית שופליפטרס ובו עד 50 אחוזים על בגדים, תכשיטים, נעליים ושאר אקססוריז נבחרים של מותגים בינלאומיים דוגמת ג'יי ברנד, ראג אנד בון, אקוויפמנט ועוד, לצד מותגים מקומיים כמו פטיט דוריס, גרטרוד, משכית ונוספים (רביעי-שבת, 20-23.7, יפת 18 יפו).

חנות הפופ אפ "כלות חכמות" מתארחת בבוטיק המעצבים, ומציעה עד 50 אחוזי הנחה על מגוון שמלות כלה לצד אקססוריז נלווים ובגדים חגיגיים לעונת האירועים (חמישי-שישי, 21-22.7, דיזנגוף סנטר תל אביב,לרכישת כרטיסי כניסה).

עמותת רוח נשית עורכת מכירת שמלות כלה ואביזרים של מעצבים ידועים. ההכנסות מהאירוע יוקדשו לפעילות העמותה המקדמת את עצמאותן הכלכלית של נשים נפגעות אלימות (חמישי-שבת, 21-23.7, מנחם בגין 55 קומה 3 תל אביב. הכניסה בהרשמה מראש בטלפון: 058-5080558).

שמלות כלה מוזלות ביריד של עמותת רוח נשית. צילום: יח"צ
שמלות כלה מוזלות ביריד של עמותת רוח נשית. צילום: יח"צ

מעצבת האופנה אביבה זילברמן מעניקה עד 30 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ (חמישי-שישי, 21-22.7, מלצ"ט 23 תל אביב).

המעצב רונן חן מעביר דירה את מחסני החברה, ומציע לרגל כך עד 70 אחוזי הנחה על עודפים מעונות קודמות, סמפלים, נעליים, תיקים, צעיפים ופריטים נוספים (שישי-שבת, 22-23.7, בית טפר, תל גיבורים 5 תל אביב).

מעצבת האופנה מיקה בשן מעניקה עד 50 אחוזי הנחה על מגוון פריטי עור (עד 31.7, ה' באייר 48 תל אביב).

מותג ההלבשה התחתונה Petit Pois חובר למותג התיקים Martella לחנות פופ-אפ בה יציעו המותגים הנחות של עד 50 אחוזים (ראשון-שבת, 24-30.7, נחמן 6 יפו).

מותג הג'ינס הסקנדינבי נודי ג'ינס מציע שירות תיקונים חינם לבעלי ג'ינס של המותג (רביעי-שבת, 20-23.7, דנים סטורי מתחם התחנה, תל אביב).

שירות תיקונים חינם ללקוחות נודי ג'ינס. צילום: אורי טאוב
שירות תיקונים חינם ללקוחות נודי ג'ינס. צילום: אורי טאוב

עד 50 אחוזי הנחה על מאות פריטים מקולקציות הקיץ של מותגי Belle&Sue (עד גמר המלאי, שינקין 41 תל אביבובאתר).

עד 40 אחוזי הנחה על קולקציית הנעליים הקיצית של דניאלה להבי (עד 26.7, בחנויות הרשתובאתר).

40 אחוזי הנחה על דגמים נבחרים מתוך קולקציית הקיץ של Shoez (רביעי-שבת, ה' באייר 38 תל אביבובאתר).

עד 50 אחוזי הנחה בכל המחלקות של אתר Adika (עד גמר המלאי,באתר).

עד 50 אחוזי הנחה באתר Adika. צילום: ליאור קסון
עד 50 אחוזי הנחה באתר Adika. צילום: ליאור קסון

רשת קאלה מציעה עד 30 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ, כולל את קולקציית הערב, קולקציית וינטג', בגדי ים, נעליים ועוד (עד 31.7, בחנויות הרשת).

רשת בגיר יוצאת במבצע 1+1 על כל קולקציית הקיץ (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת ובמשביר לצרכן).

רשת ג'ק קובה מציעה 50 אחוזי הנחה על כל קולקציות הקיץ של המותגים הבינלאומיים שבמבצע (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

רונן חן מנקה מדפים, שמלות כלה במחירים נגישים, מכירה חד-פעמית ממסלול התצוגה של בוגרי שנקר ועוד 15 סיילים שאסור לפספס

מאתג'ו מ. גרינבאום21 ביולי 2016
20 אחוזי הנחה באתר של Laster. צילום: רוני כנעני

צוהלת ושמחה: הסיילים השווים של הסופ"ש

צוהלת ושמחה: הסיילים השווים של הסופ"ש

השופליפטרס חוזרות עם מותגים שווים מהארץ ומחו"ל, מכירת סמפלים אטרקטיבית של אמריקן וינטג' ופריטי אופנה משוגעים לפורים ב-20 ש"ח בלבד

20 אחוזי הנחה באתר של Laster. צילום: רוני כנעני
20 אחוזי הנחה באתר של Laster. צילום: רוני כנעני

השופליפטרס חוזרות באירוע מכירה אביבי, בהשתתפותם של מותגים איכותיים מהארץ ומחו"ל דוגמת Rag And Bone ,Iro ,J Brand ,Tres ,Petite Doris ועוד (רביעי-שבת, 16-19.3, יפת 18 יפו).

רשת סוהו משיקה את הקולקציה החדשה של מותג עיצוב הבית מדנמרק Bloomingville, ולרגל כך מעניקה 20 אחוזי הנחה על כל הפריטים (שישי-שבת, 18-19.3, מתחם שרונה תל אביב).

מכירת סמפלים מיוחדת של קו הנשים מבית אמריקן וינטג' בבוטיק בנקר, לצד 50 אחוזי הנחה על פריטים מעונות קודמות (רביעי-שישי, 16-18.3, דיזנגוף 210 תל אביב).

סמפלים של אמריקן וינטג' לצד פריטים ב-50 אחוזי הנחה. צילום: יח"צ חו"ל
סמפלים של אמריקן וינטג' לצד פריטים ב-50 אחוזי הנחה. צילום: יח"צ חו"ל

Belle&Sue נפרדות מקולקציית הקפסולה Hypnosis של המותג השבדי Cheap Monday ומעניקות עליה עד 40 אחוזי הנחה (עד גמר המלאי, שינקין 41 תל אביבובאתר).

מותג האופנה המקומי Zucker ומותג המשקפיים המשקיפה חוברים למכירת השקה של הקולקציות החדשות (שישי-שבת, 18-19.3, הברושים 11 מושב רמות השבים).

מעצבת האופנה הדס קולודני מעניקה עד 60 אחוזי הנחה על כל קולקציית החורף ועל פריטים מעונות קודמות (חמישי-שישי, 17-18.3, רבי פנחס 9 יפו).

עד 40 אחוזי הנחה על פריטים של צ'יפ מאנדיי אצל Belle&Sue. צילום: Mat Curray
עד 40 אחוזי הנחה על פריטים של צ'יפ מאנדיי אצל Belle&Sue. צילום: Mat Curray

מותג האופנה Co.Co. collective collection פותח את האביב במכירה בביתה של מעצבת הפנים עינת קליין (שישי-שבת, 18-19.3, הצבר 7 מבשרת ציון).

12 חובבות אופנה מושבעות ממידה 42 עד מידה 52, מפנות את הארונות שלהן ומציעות למכירה מגוון פריטים עד 150 ש"ח בלבד (שישי-שבת, 18-19.3, ארבע ארצות 31 תל אביב).

החנות המקוונת של Laster חוגגת שנתיים, ומציינת זאת באמצעות 20 אחוזי הנחה על כל הקולקציה החדשה בהכנסת קוד הקופון HAPPY (שלישי-שני, 15-21.3,באתר).

20 אחוזי הנחה על הפריטים החדשים של Bloomingville בסוהו. צילום: יח"צ חו"ל
20 אחוזי הנחה על הפריטים החדשים של Bloomingville בסוהו. צילום: יח"צ חו"ל

אתר האופנה CO&LOVE מעניק 30 אחוזי הנחה על צמידי החרוזים של המותג HB ו-10 אחוזי הנחה על הקולקציה החדשה של המותג One Teaspoon (עד גמר המלאי,באתר).

חנות הווינטג' המקוונתPaint Your Wagonמציעה לקראת פורים בגדים אקסצנטריים ושאר עזרים לתחפושות ב-20 ש"ח לצד פריטים נוספים בהנחות (שישי, 18.3, 10:00-17:00, השפלה 4 תל אביב).

מקבץ דיילות אופנתיות מתאגדות למכירת יד שנייה בה יוצעו למכירה פריטים שנאספו מכל העולם עד 100 ש"ח בלבד (שישי, 18.3, 12:00-16:00, פרישמן 39 תל אביב).

20 אחוזי הנחה באתר של Laster. צילום: רוני כנעני
20 אחוזי הנחה באתר של Laster. צילום: רוני כנעני

אתר הנעליים Shoez מעניק 10 אחוזי הנחה על כל הנעליים מקולקציית הכלות החדשה לרגל השקתה (חמישי-שישי, 17-18.3, ה' באייר 38ובאתר).

עד 80 אחוזי הנחה על כל קולקציית החורף של מאיושה (עד גמר המלאי, בחנויות המותג).

רשת הוניגמן מציעה שמלות מקולקציית האביב החדשה במחיר מבצע של 149.90 ש"ח בלבד (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

רשת TNT מציעה חולצות טי במחיר מבצע של החל מ-49.90 ש"ח (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

זוג חולצות ב-120 ש"ח אצל דפנה לוינסון HDL. צילום: רון קדמי
זוג חולצות ב-120 ש"ח אצל דפנה לוינסון HDL. צילום: רון קדמי

רשת דפנה לוינסון HDL ורשת So Simple חוברות למכירה מיוחדת של פריטים מעונות קודמות ומבצעים כמו שתי חולצות ב-120 ש"ח, שתי שמלות ב-200 ש"ח ועוד (רביעי-שישי, 16-18.3, אלפסי 1 תל אביב).

עד 50% אחוזי הנחה על דגמים נבחרים של סניקרס ונעלי בובה ברשת גלי (עד 31.3, בחנויות הרשת).

עד 50 אחוזי הנחה על קולקציית החורף של ניין ווסט (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

השופליפטרס חוזרות עם מותגים שווים מהארץ ומחו"ל, מכירת סמפלים אטרקטיבית של אמריקן וינטג' ופריטי אופנה משוגעים לפורים ב-20 ש"ח בלבד

מאתג'ו מ. גרינבאום16 במרץ 2016
הסיילים השווים של סוף השבוע

החום לא יעצור אותנו: הסיילים הלוהטים של סוף השבוע

החום לא יעצור אותנו: הסיילים הלוהטים של סוף השבוע

אירועי ביוטי סיטי של סופר פארם, אירוע מכירה של שופליפטרס, וגם חנויות שאנחנו אוהבים (כן, סטורי ושופרא, אנחנו מדברים עליכן). כל הסיילים הלוהטים של סוף השבוע

הסיילים השווים של סוף השבוע
הסיילים השווים של סוף השבוע

רשת סופר פארם עורכת את יריד הטיפוח הגדול בארץ – הביוטי סיטי – עם עשרות דוכנים של מותגי הקוסמטיקה והאיפור הגדולים בעולם לצד דוכני אקססוריז, הרצאות ותצוגת אופנה. ביריד יוענקו הנחות של עד 50 אחוזים על מגוון מוצרים ויחולקו מתנות למבקרים (שלישי-שישי, 30.6-3.7, ביתן 1 גני התערוכה תל אביב).

מותג התיקים של הלנה קראו, מותג התכשיטים של סיגל גרין ובוטיק מרתה חוברים לחנות פופ אפ ייחודית בה ימכרו פריטי קיץ שווים (ראשון-שבת, 28.6-4.7, נחמן 6, שוק הפשפשים, תל אביב).

מותג הנעלים דיסקו רוסו יוצא במכירת סוף עונה עם עד 30 אחוזי הנחה (רביעי-רביעי, 1-8.7, בחנויות הרשת).

דיסקו רוסו (צילום: רן גולני)
דיסקו רוסו (צילום: רן גולני)

השופליפטרס עורכות אירוע מכירה עם פריטי אופנה, אביזרים ועיצוב הבית ב-40 אחוזי הנחה (רביעי-שבת, 1-4.7, לילינבלום 23 תל אביב).

מותג התכשיטים החדש CONTOUR עורך מכירת השקה עם 15 אחוזי הנחה על הקולקצייה החדשה ועד 50 אחוזים על קולקציות קודמות (שישי, 3.7, 10:00-14:00, גרוזנברג 25 תל אביב).

Contour (צילום: מירב בן לולו)
Contour (צילום: מירב בן לולו)

מותג הלייף סטייל שינזי קאטו חוגג 6 שנים באירוע עם 25 אחוזי הנחה על קולקציית המותג, שלל הפתעות, הגרלות ומסיבה כייפית (חמישי-שישי, 2-3.7, אשתורי הפרחי 24 תל אביב).

מתחם העיצוב של FM עורך יריד נעלים עם עד 60 אחוזי הנחה על מגוון מותגים (רביעי-שבת, 1-4.7, תל גיבורים 5 תל אביב).

אליז ג'וליארד בעלת הבוטיקים "אליז" ו"נומרו 13" עורכת מכירת יד שניה של פריטים מארונה, מיטב מעצבי העל בטווח של 25-750 ש"ח (חמישי-שישי, 2-3.7, שבזי 30 תל אביב).

רשת INN7 פוצחת בסייל על כל קולקציית אביב-קיץ עם עד 50 אחוזי הנחה בחנויות INN7 ו- BRANDY'S – ועד 70 אחוזי הנחה בחנות האאוטלט (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

ריק אוונס לאין7 (צילום: גל טוביה)
ריק אוונס לאין7 (צילום: גל טוביה)

בוטיק BANKER עורכת מכירה מיוחדת לשלושה ימים בלבד עם 50 אחוזי הנחה על כל קולקציית הקיץ (רביעי-שישי, 1-3.7, דיזינגוף 210 תל אביב).

טריומף וסלוגי מציעים 25 אחוזי הנחה על מגוון התחתונים והחזיות של קולקציית הקיץ (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת ואצל המשווקים המורשים).

טריומף (צילום: פמלה הנסון)
טריומף (צילום: פמלה הנסון)

אתר האופנה LEGALOUTFIT מציע 50 אחוזי הנחה לעשרה ימים (1-10.7, LEGALOUTFIT.co.il).

רשת חנויות סטורי מעניקה עד 30 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ למשך שבוע אחד בלבד (רביעי-רביעי, 1-8.7, בחנויות הרשת ובאתר: www.storyonline.co.il).

Lazy Oaf לסטורי (יח"צ)
Lazy Oaf לסטורי (יח"צ)

רשת שופרא יוצאת במבצע סוף עונה עם עד 30 אחוזי הנחה על דגמי הקיץ (עד ה31.8, בחנויות הרשת).

מותג האופנה Zadig&Voltaire יוצא במכירת סוף עונה ומציע 30-40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ (עד ה-30.7, ה' באייר 48 תל אביב).

מעצבת התכשיטים ליטל קלמנסון עורכת מכירה קיצית ומעניקה 30 אחוזי הנחה על כל הקולקצייה (עד ה-15.7, קניון רמת אביב).

ליטל קלמנסון
ליטל קלמנסון

מותג Bensimon יוצא בסייל באתר הבית עם עד 50 אחוזי הנחה על המהדורות המיוחדות, סנדלים נעלי ילדים ותיקים. (עד גמר המלאי, www.bensimonisrael.co.il)

מותג הילדים פלמינגו מציע הנחות על פריט 1- 20 אחוזים, פריט 2- 25 אחוזים, פריט 3- 30 אחוזים. (עד ה-10.7, בזל 38 תל אביב)

מותג התכשיטים TWO A עורך מכירת קיץ עם 20-50 אחוזי הנחה על הקולקציה האחרונה. (רביעי-שלישי, 1-7.7, הורד 4 סביון)

TOW A (צילום: גיא כושי ויריב פיין)
TOW A (צילום: גיא כושי ויריב פיין)

רשת האופנה VENDOME החלה במכירת סוף העונה עם עד 30 אחוזי הנחה על קולקציות אביב קיץ 2015 של מגוון המותגים: הוגו בוס MAX MARA , מרינה רינלדי LACOSTE. (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת)

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

אירועי ביוטי סיטי של סופר פארם, אירוע מכירה של שופליפטרס, וגם חנויות שאנחנו אוהבים (כן, סטורי ושופרא, אנחנו מדברים עליכן). כל...

מאתג'ו מ. גרינבאום2 ביולי 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!