כמו דג מחוץ למים, המסעדן שלום מחרובסקי עדיין מתרגל לחיים ללא מסעדת מול ים, שסגרה את שעריה לאחר שנשרפה כליל. לרגל...
ארבעה חודשים אחרי שנשרפה כליל, מול ים לא תיפתח מחדש. שלום מחרובסקי: "הגעתי להחלטה אישית להקדיש עצמי לאתגרים עסקיים חדשים ולא...
בג'ונגל שבו מסעדות נפתחות ונסגרות בקצב מסחרר, כדאי לחסוך זמן וכסף ולהגיע מוכנים ככל האפשר לרגע האמת: נרי אשכנזי קיבל הצצה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?