טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מבוא להיפסטריות בתדר. צילום: דנה כספ לביא

פי אלף יותר טיים אאוט: ביקורת שיכורה על בר התדר

נועה בונה לקחה את נועה רוזין (כתבת האוכל של טיים אאוט) לקורס היפסטרים מזורז בתדר. בדרך הן מצאו גלידה משקדים, ראפרים...

מאת נועה רוזין ונועה בונה 6 בספטמבר 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!