Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

WinterFest: ארז קומרובסקי פותח מסעדה עונתית רק ליומיים בשבוע

WinterFest, פופ אפ החורף של ארז קומרובסקי (צילום: דיגי)
WinterFest, פופ אפ החורף של ארז קומרובסקי (צילום: דיגי)

השף ממשיך לשחק עם פורמטים ייחודיים מבלי להתחייב למקום מסודר, והפעם עם ווינטרפסט שתפעל רק בימי רביעי-חמישי עם תפריט טעימות משתנה במחיר קבוע (ואפילו מחיר שפוי) שמבטיח "חגיגה של חופש יצירתי", והעיר ממשיכה להתקדם לעבר מסעדות חלקיות

30 בנובמבר 2025

מאז ההכרזה הרשמית על תום המלחמה, הצבע חוזר ללחיים של הקולינריה בעיר. מסעדות וברים נפתחים כפטריות אחרת הגשם (אפילו שהגשם מבושש לבוא), בתקווה שהחיים חזרו למסלולם. שף ארז קומרובסקי, שמכיר את הדינמיקה בענף, אינו מוכן להתחייב למסעדה – אז במקום זאת הוא מנצל את החורף, עונת מלפפונים באירועים וחתונות, ופותח מסעדת פופ אפ בחלל האירוח "בת אביגדור". וכמו שאנחנו מכירים את הנפשות הפועלות, זה הולך להיות טעים.
>>היאפא והחיה: 19 מסעדות, ברים ובתי קפה מומלצים בשוק הפשפשים https://timeout.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a4%d7%a9%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d/

WinterFest יתקיים פעמיים בשבוע – ימי רביעי וחמישי – כמעין מסעדה עונתית. קומרובסקי ושותפו חנן עזרן יגישו תפריט טעימות משתנה, המבוסס על חומרי גלם בשיא העונה לצד השראות וטכניקות מרחבי העולם. למרכז השולחן יוגשו חוביזה מריינייר עם מולים בציר עוף ויין לבן, ניוקי רומאי עם עולש בר וג'יבנה עזים, פורל מהדן וכרוב ניצנים בקרמל מיסו שקדים ועוד ועוד, עד לשיא הארוחה המחממת – ראמן כתף טלה בציר עמוק עם חלמון קונפי, אטריות, בייבי לפת מתוקה ואריסה. בגזרת הקינוחים תמצאו נמסיס שוקולד וקצפת עם תבלינים מחממים, ובלונדז' אגסים וגלידת עזים, כאשר את הארוחה כולה ילוו יינות שהותאמו למנות. המחיר הוא 350 ש"ח לאדם, לא כולל שירות ואלכוהול, שזה סביר לגמרי יחסית למחירים בעיר ולחווייה הקצת אחרת.

ארז קומרובסקי, גרסת החורף. WinterFest (צילום: דיגי)
ארז קומרובסקי, גרסת החורף. WinterFest (צילום: דיגי)

הפופ אפ החורפי הוא עוד צעד מחושב בדרך שקומרובסקי מתווה, מבלי להידרש לפתיחת מסעדה על כל המשתמע מכך. בחורף שעבר הוא התארח בבר־מסעדה פר דרייר ביפו עם "צפונה בנגה", פופ אפ מצליח שהחליף את מסעדת בלאדי שיק שהוקמה בשותפות עם האחים ירזין (בל עמי, טאקריה, קפה איטליה) ואת דוכן הפיתות שווארמה וייסברג. לאחרונה הוא אירח בביתו שבמושב מתת סדרת ארוחות בהשתתפות ענר בן רפאל פורמן (תריסר, תלם), מוטי טיטמן (מלגו ומלבר) ועוד קולגות.

WinterFest, פופ אפ החורף של ארז קומרובסקי (צילום: דיגי)
WinterFest, פופ אפ החורף של ארז קומרובסקי (צילום: דיגי)

"אנחנו חיים בתקופה שבה המטבח הישראלי כבר לא כבול למסורת אחת. חומרי גלם ממקומות רחוקים מוצאים כאן בית, והטבחים של הדור החדש מאמצים טכניקות וטעמים מכל העולם. הפופ אפ הזה הוא חגיגה של חופש יצירתי, של מפגש בין מקומי לגלובלי בלי פחד ובלי גבולות. זה הזמן לבשל באומץ ולהתאהב מחדש בטעמים", הוא אומר.

היילייט של הערב. ראמן כתף טלה, WinterFest (צילום: דיגי)
היילייט של הערב. ראמן כתף טלה, WinterFest (צילום: דיגי)

מבחינה תפעולית וקונספטואלית, ווינטרפסט מצטרף למסעדתסניור https://timeout.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%94/ביצחק שדה, גסטרו מכניקו בצ'לנוב ועוד בתי אוכל שפועלים מספר ימים בשבוע, ולאו דווקא במרכז העיר – מהלך שמייצר תפנית מעניינת ותקווה לשכונות המרוחקות יותר. מי שאיתרע מזלו להתגורר בקצוות ומדד זמנים בווייז יכול להעיד שזו תחילתה של ידידות מופלאה.
WinterFest, "בת אביגדור", בן אביגדור 13, תל אביב. ד'-ה' (מ-10.12),להזמנות https://ontopo.com/he/il/page/77353082?source=instagram

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup