אם זה קפה של בוקר, עוגה של אחר הצהריים או ארוחת ערב זריזה, אהרוני בוחר באורנה ואלה. "איפה השפים אוכלים" הוא...
הוא תמיד שמח לבקר שם ואף פעם לא יוותר על מסבחת השורשים שלהם. לקחנו את אורי שפט לנגב בבסטה. "איפה השפים...
היא לא מפסיקה להתפעל מהיצירתיות של המקום ומכורה לבורקס שישים הדקות שלהם. "איפה השפים אוכלים" הוא פרויקט בו השפים חושפים בפניכם...
הוא חולה על הכבדים שלהם ובעיקר אוהב להעביר שם את ימי שישי בצהריים עם החבר'ה. לקחנו את יוסי שטרית לעשות שמח...
הוא אוהב אוכל רחוב אבל יותר מכל הדוכנים, הוא משוגע על ג'סמינו: הבשר, הפיתה, הטחינה ובעיקר הידיים שמרכיבות את הביס המושלם....
הוא אוהב את הבר א וין הודות לשף של המקום, עינב אזגורי, שמצליח להפוך כל מנה ללא פחות ממשובחת. "איפה השפים...
הוא משוגע על המעורב שלהם, על הלשון העסיסית ואיך לא, על הקראק פאי. "איפה השפים אוכלים" הוא פרויקט בו השפים חושפים...
היא אוהבת את השווארמה שלה מתובלת בעדינות, עם טחינה והרבה חריף. לקחנו את יהלומה לוי לאכול בעמידה בכתר המזרח, המקום שלה...
הוא אוהב את המטבח המקומי של דוק ובמיוחד אוהב את הכרוב הצלוי שלהם. לקחנו את דיוויד פרנקל למסעדה המקומית שהוא הכי...
הוא אוהב את הבגט פריך על הבוקר, ולא מוותר גם על קרואסון חמאה. לקחנו את אייל שני למקום שהוא הכי אוהב...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?