הגיבור הנכון במקום הנכון: סניף חדש להירו ברמת אביב

חדשות טובות לתושבי צפון העיר: הראמן של אהרוני מגיע לקניון רמת אביב. עוד בתפריט: גיוזות ובאנז. הכינו את הצ'ופסטיקס

הירו. צילום: אנטולי מיכאלו
הירו. צילום: אנטולי מיכאלו
20 בפברואר 2019

בהסתכלות על מפת הקולינריה של חורף 2019, ראמן הוא חד משמעית האיט גירל. גרסאות מסורתיות ומקוריות מוגשות במן טן טן, צ'יינה קלאב ופיפי'ז ובמסעדות אסייתיות, והרשתות החברתיות גועשות. אהרוני היה אחד הראשונים לזהות את הטרנד, וכעת הוא פותח סניף נוסף של הירו בקניון רמת אביב.
"הירו פריסטייל רמת אביב", כך השם הרשמי, ממוקם בקומת הקרקע של הקניון הנוצץ. לגיוזות ולראמן משלושה סוגים – עוף, ברווז וטופו משי, נוספו מנות חדשות, שפונות לאוכלוסייה המגוונת שפוקדת את המקום: באן קריספי צ'יקן צ'אטני – פרגית מושרה במירין סאקה, סויה וג'ינג'ר עם מיונז יוזו, כרישה חרוכה, צ'אטני פלפלים, משמשים ובצל ירוק (32 ש"ח); אודון עם עוף או אנטריקוט ודלורית צלויה (78/74 ש"ח); ואטריות אורז פריכות עם פרגית קצוצה (74 ש"ח). גם הבאנז, שטרנדיים לא פחות מהראמן, מקבלים גרסה צעירה ויוקרתית כבאן אנטריקוט – מינוט סטייק, סלט ביצים עם מיונז וחרדל יפני עם מייפל קנדי (36 ש"ח), ובאן בורגר (34 ש"ח). העיצוב מתרחק ממחוזות טוקיו ופונה דווקא לניו יורק, העיר עם הבלינג שמדברת יותר אל באי הקניון. אהרוני אמנם ניצב בחזית ומייעץ אך השף בפועל הוא פיני מלוטניק, שנתמנה כשף הרשת לאחר שאהרוני הודיע על פרישה מהתפקיד לפני כחודשיים.

באנז בהירו. צילום: אנטולי מיכאלו
באנז בהירו. צילום: אנטולי מיכאלו

המסעדה ברמת אביב היא השלישית ברשת הירו. יריית הפתיחה נורתה לפני ארבע שנים בשרונה מרקט, עם פתיחת הראמן בר הראשון בארץ. שנה וחצי אחר כך נפתח סניף שני ברחוב לבונטין. הפעם זו כבר הייתה מסעדה של ממש, שהציעה בנוסף לראמן מנות בהשראה יפנית בפרשנות אישית של אהרוני. אפשר להתווכח עד מחר אם הראמן שלו אותנטי או לא, אבל בכל מקרה הקהל של קניון רמת אביב מרוויח. אם אתם בסביבה, נסו להשוות את הבאנז בהירו לאלה של רועי סופר, שמזה כמה שבועות מוגשים בביסטרו אלברט הסמוך.  

הירו רמת אביב, קניון רמת אביב (כניסת המגדל), איינשטיין 40 תל אביב, ראשון-חמישי 12:00-20:00, שישי עד 16:00 (בהרצה. בהמשך תפעל המסעדה גם בשישי בערב ובשבת)