Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

עיר בירה: באוזריה נקסט דור מתכננים לכם אוקטוברפסט שלא תשכחו

אוקטוברפסט הוא רק תירוץ. פופ אפ ביר גארדן בשוק לוינסקי יציע לצד נהרות הבירה גם תפריט שיכלול מנות בוואריות מסורתיות כגון שניצל עגל, פרעצל ונקניקיות - עם טוויסט אמריקאי ונגיעות ים תיכוניות

אוקטוברפסט הוא רק תירוץ. צילום: שאטרסטוק
אוקטוברפסט הוא רק תירוץ. צילום: שאטרסטוק
10 באוקטובר 2018

תוכן שיווקי

חודש אוקטובר אמנם מסמן את תום החגים העבריים, אך עם זאת הוא מביא איתו בכל שנה לא רק את בשורת הסתיו אלא גם חג בווארי אדיר שהתחלנו לאמץ כבר מזמן, הרי תמיד חסרות לנו עוד סיבות לשתות. מדובר כמובן באוקטוברפסט – חג הבירה הגרמני בן 200 השנה, שמתאפיין, איך לא, בשתייה מופרזת של המשקה הענברי התוסס וזלילת נקניקיות שמנמנות.

לרגל החודש הקסום הושקה השנה מהדורה מוגבלת של בירת ויינשטפן – בירה Braupakt שנוצרה בשיתוף פעולה בין המבשלה הגרמנית ובין מבשלת הבוטיק האמריקאית Sierra Navada. התוצאה – בירה המשלבת את המתקתקות הפירותית של הבירה הגרמנית המסורתית ואת הטעם והארומה הכשותיים המאפיינים את מבשלות הקראפט האמריקאיות.

אוקטוברפסט בצלחת, נקניקיות קנקרז על כרוב כבוש ביתי. צילום: אלון ספירא
אוקטוברפסט בצלחת, נקניקיות קנקרז על כרוב כבוש ביתי. צילום: אלון ספירא

גרמני ואמריקאי נכנסים למסעדה ים תיכונית

זו יכלה להיות התחלה של בדיחה לא מבריקה במיוחד, אבל מדובר דווקא בשילוב קולינרי מסקרן. במהלך אוקטובר תהפוך מסעדת אוזריה נקסט דור שבשוק לוינסקי לפופ אפ ביר גארדן שבו יוצע תפריט מיוחד שנוצר על ידי שלושה שפים מוכשרים אשר אותגרו והתבקשו לרקוח מנות שיסמלו את שיתוף הפעולה בין המבשלה הגרמנית הוותיקה בעולם והמבשלה האמריקאית. שף עינב אזגורי (קפה נורדוי, בר א וין) רקח מנות גרמניות, שף אוראל קמחי (פופינה) יצר מנות אמריקאיות, ושפית אביבית פריאל אביחי (אוזריה) הכינה שתי מנות גרמניות לצד התפריט הים תיכוני של אוזריה נקסט דור.

קלאסי – שניצל עגל עם כרוב כבוש ותפוח אדמה. צילום: אילן ספירא
קלאסי – שניצל עגל עם כרוב כבוש ותפוח אדמה. צילום: אילן ספירא

במנות היצירתיות תמצאו פיצה בווארית עם קרם פרש ואספרגוס (56 ש"ח), נקניקיות קנקרז על כרוב כבוש ביתי וחרדל מתובל (58 ש"ח), סלט הרינג כבוש עם פרעצל וחמאה (46 ש"ח), שניצל עגל עם כרוב כבוש ותפוח אדמה (68 ש"ח), תבשיל שפונדרה וברביקיו סלקים על פנקייק תירס (58 ש"ח) ועוד.

תבשיל שפונדרה וברביקיו סלקים על פנקייק תירס. צילום: אילן ספירא
תבשיל שפונדרה וברביקיו סלקים על פנקייק תירס. צילום: אילן ספירא

חודש החגיגות מביא עמו גם הזדמנות מעולה עבור חובבי הבירה הישראלים להכיר את טעמה של ויינשטפן פסטביר (Festbier) – בירת לאגר בווארית בהירה המבושלת אחת לשנה לרגל חגיגות האוקטוברפסט ברחבי העולם. השנה נוכל גם אנחנו לטעום מהמשקה הייחודי, שיימזג מהחבית ביותר מ־100 ברים נבחרים ברחבי הארץ.

אוזריה נקסט דור, זבולון 25 תל אביב | שני־חמישי 19:00 ־ אחרון הלקוחות, שישי 12:00־אחרון הלקוחות

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!