Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לטופו קדיתא בגריל

מנה שכולה בריאות מהביסטרו של אורנה ואלה - טופו ושלל ירקות

טופו וירקות, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו
טופו וירקות, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו
21 באוקטובר 2013

מביסטרואורנה ואלה

המצרכים (לשתי מנות):

לטופו:

  • 1 חבילה טופו "קדיתא" פרוס לפרוסות בעובי סנטימטר וחצי
  • ¼ כוס שמן זית
  • מעט צ'ילי יבש
  • מעט מלח
  • ½ כוס עשבי תיבול קצוצים (אורגנו, רוזמרין, טימין, טרגון)

לקולי פלפלים:

  • 80 גרם פלפל קלוי וקלוף
  • ½ קילו עגבניות שרי
  • ½ צ'ילי אדום קצוץ
  • מעט מלח

לירקות:

  • 1 זוקיני
  • 1 בצל
  • 1 כרובית
  • 1 עגבניה
  • 1 דלורית
  • חופן שעועית ירוקה חלוטה

אופן ההכנה:

משרים את הטופו במשך כשעה בשמן זית, צ'ילי, מלח ועשבי התיבול. מניחים על הגריל – עד לצריבה – כשתי דקות בכל צד. קולי: טוחנים הכל יחד עד שהמרקם סמיך והצבע אדום עז. לירקות: קולים את הירקות עד להשחמה בתנור או בגריל. חולטים את השעועית. מוזגים את הקולי פלפלים על צלחת שטוחה. מניחים מעליו את הירקות ואת הטופו הצלוי. מומלץ להניח כף צ'ימיצ'ורי מעל, ולהגיש.

אורנה ואלה

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!