Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לפילה בקר עם פירה סגול – מסעדת האיטלקיה בפשפשים

בקרייב לנתח פילה טעים ונימוח? לאיטלקיה בפשפשים יש מתכון בשבילכם

פילה בקר עם פירה, האיטלקיה בפשפשים. צילום: אנטולי מיכאלו
פילה בקר עם פירה, האיטלקיה בפשפשים. צילום: אנטולי מיכאלו
23 באוקטובר 2013

המצרכים (ל־2 מנות):

  • 2 נתחי פילה בקר במשקל 250 גר' כל אחד
  • 250 גר' תפוח אדמה סגול קלוף
  • 30 מ"ל שמנת מתוקה
  • 20 גר' חמאה
  • קורט מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 פטריות מלך היער

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך (כחצי שעה). מסננים ומועכים לפירה. מוסיפים את השמנת המתוקה ואת החמאה ומערבבים היטב עד ליצירת פירה חלק. מתבלים במלח ופלפל. צורבים במחבת עם מעט שמן זית את הפילה מכל צדדיו, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך שבע דקות. צורבים את הפטריות במחבת עם כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הפירה, הפטרייה והפילה על הצלחת ומגישים.

למסעדה

למתכונים נוספים של מסעדות מובחרות מרחבי העולם היכנסו לאתר Fine Dining Lovers

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!