Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לרוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי

רוצים להכין ברבקיו כמו שמכינים בדרום ארה"ב? קבלו מתכון לרוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי מאת מסעדת טקסס ברביקיו

מסעדת טקסס ברביקיו. צילום: יולי גורדינסקי
מסעדת טקסס ברביקיו. צילום: יולי גורדינסקי

המצרכים:

2 כוסות מים

½ כוס חומץ תפוחים

2 כוסות קטשופ

½ כוס סוכר חום כהה

3 כפות רסק עגבניות

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

6 שיני שום מעוכות קלות

1 כף מלח

1־2 כפיות פלפל שאטה גרוס

1 כף רוטב ווסטצ'סטר

1 כף תמצית עישון

1 כפית פפריקה מתוקה

2 כפות חרדל צהוב

¼ כפית אול ספייס

½ כפית אבקת חרדל

3 כפות שמן לטיגון (חמניות או סויה)

1 עלה דפנה

[tmwdfpad]

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את השמן. מזהיבים קלות את קוביות הבצל ואת שיני השום. מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים היבשים, ומערבבים עד שהמחית הופכת לצבע חום כהה (כ־5 דקות). מוסיפים את כל הנוזלים ומבשלים על אש נמוכה למשך 40 דקות. מוציאים את עלה הדפנה, וטוחנים קלות בעזרת בלנדר ידני. מעבירים את התערובות דרך מסננת דקה עד לקבלת מרקם חלק. מצננים ומאכסנים במקרר.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!