Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

בית האוכל הראשון בשוק בשרונה נחשף – ביירן מרקט

הבראסרי הבווארי ביירן מרחוב פרישמן בתל אביב, פותח סניף נוסף בשם ביירן מרקט בשוק של שרונה. ביירן מרקט גם יהיה הסנונית הראשונה במתחם השוק של המושבה שרונה

מילקי בברלין זה למאותגרים קולינרית, כי בתכל'ס העיר הזאת יודעת להציע את כל הטרנדים הכי חמים של עולם האוכל בביצוע אקסטרים. מהצד המסורתי והבסיסי של המטבח הברלינאי תמצאו אוכל רחוב מהסוג הממכר: שרבבו את השפתיים ושחררו לאוויר באיטיות את המילה וורסט ואתם מקבלים נקניקיות כמו שרק הגרמנים יודעים להכין.

זה בדיוק מה שמתכננים לנו השותפים שמאחורי הבראסרי הבווארי ביירן מרחוב פרישמן. בעקבות ההצלחה של הבראסרי הם החליטו לפתוח מקום המתמחה באוכל רחוב גרמני, ממש מול הכניסה הראשית לשוק של שרונה. הביירקן מרקט גם יהיה בית האוכל הראשון שייפתח בשוק.

Bayern. צילום: בן יוסטר
Bayern. צילום: בן יוסטר

בעוד מספר שבועות, כשהשוק יהיה פתוח לקהל הרחב, תגיעו לכאן בשביל קאריוורסט קלאסי ברוטב קארי אדום (29 ש"ח), בראטוורסט קלאסית (28 ש"ח), סוגים נוספים של נקניקיות – עוף, חזיר, נקניקיית ציידים עם עגל ואווז ונקניקית עגל ואמנטל, כולן מיוצרות ביצור בוטיק במתכונים אקסקלוסיביים במיוחד עבור הדוכן (28־40 ש"ח לנקניקיה עם לחמנייה, נקניקייה לילדים ב- 15 ש"ח).

עוד בדוכן: שניצל (52 ש"ח) וצ'יפס בגרסה רגילה או ספייסית (17 ש"ח). ברם, אפילו הצ'יפס כנראה לא יתאים לטבעונים בגלל שהוא יטוגן בשומן מהחי. כל התקרובת הזאת בתוספת בירה מהחבית, ואתם עוד עלולים להאמין שהחיים הם אוקטוברפאסט.

Bayren Market, מתחם שרונה מרקט, 050-6916185, כל יום 10:00־24:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup