Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

יהלומים הם לנצח: השפים דוד ויוסף הפכו ליקירי אנשי הבורסה ליהלומים

המסעדה החדשה של דוד ויוסף תתמקם במתחם הבורסה ברמת גן ולא בקמדן מרקט

אלמקייס ושטרית
אלמקייס ושטרית
22 ביולי 2015

מרגע ההקמה של מסעדת דוד ויוסף ברחוב ירמיהו הפכו השפים והבעלים של המקום, דודו אלמקייס ויוסי שיטרית, ליקירי אנשי הבורסה ליהלומים, והמסעדה שלהם רכשה לעצמה מוניטין כבית חם לקהל מבוסס פלוס פלוס. מאז עברה מסעדת דוד ויוסף לחלל מרווח במונטיפיורי, והשפים הוסיפו לעצמם בר שמפניות של מותג היוקרה Veuve Clicquot במרתף. כל אותו זמן הם ממשיכים לזהור כיהלום של אנשי ההון, וברקע דובר על התרחבות ללונדון, אולם כרגע נראה שזה לא עומד לקרות.

מכאן כמעט מתבקש לגלות שבספטמבר מתכננים השניים לפתוח מסעדה כשרה ברחוב היצירה, מתחת לבורסה ליהלומים ברמת גן. במקום החדש כבר תמצאו המון מחוות מקסימות לרמת גן (ולקהילה העירקית הגדולה שלה): בתפריט לביבות ערוק של אבלין (סבתא של שיטרית) בפיתה, עוף בתנור מפורק בפיתה, קבב עירקי, וגם תבשילים צפון אפריקאיים של מפרום, טבחה וטנזיה מרוקאית.

יוסי שטרית ודודו אלמקייס. צילום: איליה מלניקוב
יוסי שטרית ודודו אלמקייס. צילום: איליה מלניקוב

בשעות היום המקום מתאים בעיקר לארוחה עניינית לעובדי הבורסה, אך בערב המקום יתנהל כבר קוקטיילים המגיש גם יינות ומזטים: טרטר חצילים, כבד קצוץ ועוד. בשישי כנראה תוכלו לרכוש במסעדה אוכל מוכן הביתה לארוחות סוף השבוע.

היצירה 26 רמת גן, הפתיחה בספטמבר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!