Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הגשמה עצמית: אוכל

הכשרה מקצועית, בישול בריא או סדנת קינוחים: חושבים שיש לכם את זה במטבח? כך תלמדו איך להשתפר, ותתנו נוק אאוט לחמות בארוחת החג

מישל ווליאום בסדנת מתוקים בבישולים
מישל ווליאום בסדנת מתוקים בבישולים

מקצוענים

בית ספר הגבוה לקולינריה־בישולים, מתנהל זה 17 שנים כפס יצור של אנשי מקצוע למטבחים של מסעדות העיר. מנהל בית הספר, השף מאיר דנון, בנה תוכנית אקטיבית במיוחד להכשרה בתחומי הבישול, הקונדיטוריה והפטיסרי, תוך שישה חדשים. בבית הספר מתקיימים מאסטר קלאס של קונדיטורים ואופים מומחים מרחבי העולם, ובהם דמויות בולטות במיוחד כגון כריסטוף מישלאק וכריסטוף אדאם.

איפהבית הספר הגבוה לקולינריה – בישולים, הזרם 10, 6819141־03.

כמה11,800־27,800 ש"ח.

מה תעשו עם זה בחייםתנשפו בעורפו של רושפלד.

אפשר גםרשת מלונות דן הקימה את בית הספר לבישול דן גורמה ב־2012. המסלול המקצועי אורך שמונה חודשים ומכשיר לעבודות הבישול, האפייה והקונדיטוריה (18,000 ש״ח. 999־502־1700).

בישולים. צילום: רן כרמל
בישולים. צילום: רן כרמל

בריאותנים

מכללת רידמן פתחה השנה מסלול ללימודי צמחונות וטבעונות. תלמדו פה את עקרונות התזונה ושילובה בתפריט יומי בריא. הכל על ספיגת המזון בגוף, הימנעות מחוסרים תזונתיים והכנת אוכל צמחוני וטבעוני בריא.

[tmwdfpad]איפהמכללת רידמן, חיים לבנון 26, 922־220־1800.

כמה3,780 ש"ח לסמסטר.

מה תעשו עם זה בחייםספונג'ה למצפון.

אפשר גםמטבחי, בית הספר הקטן והשינקינאי של תמר פרדקין ובועז פלד, מנגיש לכל הקהלים, כולל ילדים, את עיקרי הבישול הבריא, הטרי, ולפעמים גם הטבעוני או הנא (אבל תמיד תמיד היפסטרי). יש גם סדנאות הנתפרות לפי גחמות ובקשות אישיות של התלמידים (240־300 ש"ח למפגש. 2628941־052).

מכללת רידמן. צילום: אילן רוזנברג
מכללת רידמן. צילום: אילן רוזנברג

בשלנים

חנות הענק המתמחה באבזור כל מה שצריך במטבח, 4שף, מציעה סדנאות התנסות והרצאות פרונטליות לבישול ולאפייה במטבח החבוי בירכתי החנות. מרצים פה מיטב השפים – אביב משה, עומר מילר, מיקי שמו, פסקל פרץ־רובין ועוד רבים ומוכשרים.

איפה4שף, קרליבך 11, 9110900־08.

כמה280־350 ש"ח.

מה תעשו עם זה בחייםיום אחד תעשו נוק אאוט למנות של החמות בחגים.

אפשר גםחברת פיינקוק עורכת סדנאות בישול ואפייה יצירתיות במיוחד. בסדנת מקגיוור למשל מלמדת ד"ר נעמי זיו לבשל בעזרת מכשירי חשמל ביתיים. תודו שלא חשבתם לצלות עוף במייבש שיער (120־195 ש"ח למפגש, 7107744־077).

4chef. צילום: יח"צ
4chef. צילום: יח"צ

המדונה של הקינוחים

לאסטלה, המגה קונדיטורית, יש רק שם פרטי, ממש כמו למדונה. הקונדיטורית הכריזמטית היא חברת האקדמיה הבלגית לשוקולד ואוחזת בתארים נוספים ופרסים מעולם המתוקים. החודש היא השיקה קולקציית קינוחים לרשת קפה לנדוור. בבית הספר של אסטלה, שקיים 12 שנה, מלמד קונדיטוריה, פטיסרי, עבודה עם שוקולד ואפיית לחמים. המסלול המלא להתמקצעות כרוך בשבעה עד תשעה חודשי לימודים. מדי פעם עורכים אנשי מקצוע מצרפת הדגמות פתוחות לקהל הרחב. הסדנה האחרונה והמייצגת את סלבריטאות המרצים, הייתה של הפטיסייר ארנו לרר.

איפהאסטלה, הקישור 4, 5329281־03.

כמה8,000־30,000 ש"ח.

מה תעשו עם זה בחייםקריירה בפחמימות.

אפשר גםאחת הסדנאות הכי מחתרתיות בעיר מתנהלת מתחת לאדמה במרתף הייצור של מאפיית לחמים ברחוב החשמונאים. האופה אורי שפט מלמד במשך כארבע שעות איך להכין שלל מאפים (320 ש"ח, 5618111־03).

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!