Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הים שלו: ערב דגים חד פעמי בחאן מנולי

ערב דייגים מיוחד יתקיים במסעדת חאן מנולי: על הסירים פליקס רוזנטל וגילי ססובר

28 באפריל 2015

השף המוכשר פליקס רוזנטל, (שעבד בעבר במקומות כמו בוינס ותמר, שרקוטרי, יועזר בר-יין, הסלוןועוד) בודק באופן קונסיסטמי את משמעות הקיום המסעדני שלו ביפו: בימים רגילים הוא משחק בחומוס, ונותן למנה המסורתית חיבורים חדשים. זה קורה במסעדתחאן מנוליהשייכת לו ולשותפתו לחיים חן רוזנהק. עכשיו רוזנטל מחפש זווית נוספת לחיבור עם יפו ומוצא אותה אצל הדייגים בנמל. בערב דייגים מיוחד שרוזנטל יערוך עם גילי ססובר, מחבר הספר "הים שלנו", הם יכינו מנות משלל הדגה שיעלה ברשת באותו בוקר: סרטנים, סבידות, מרמירים, פלמידות לבנות ואדומות או ברקודות.

התפריט יבנה לפי מנות קטנות עד בינוניות של דג ( 38־ 58 ש״ח). המנות יכללו דגים כבושים, נאים (סשימי וטרטרים), דגים מטוגנים, סרדינים מחותנים, וכן גם מנות גדולות של דגי ים שלמים צלויים עם ירקות ותבשילים (42־48 ש"ח ל-100 גרם), ומחבתות נדיבות של פירות ים (90 ש"ח ל- 130 ש"ח).

כדי להיכנס לאווירה היפואית יציעו לכם משקאות הולמים במחיר מיוחד. למשל, יין פומה בלאן של דלתון (38 ש"ח לכוס). חובבי דגים, מהרו לשריין מקומות מראש.

ערב דייגים בחאן מנולי, יום רביעי, 29.4.15 שעה 20:00

למסעדתחאן מנולי

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!