כתום עולה: איפה תוכלו לחגוג האלווין השנה ברחבי העיר?

האלווין סטייל מאיר אדוני. מלי מלו (צילום: כרמל קוך)
האלווין סטייל מאיר אדוני. מלי מלו (צילום: כרמל קוך)

מבחר בלתי נגמר של מנות מדלעת, קינוחים מכל הסוגים למצוות "טריק אור טריט", חגיגות בסגנון מקסיקני ובגדול כל מה שאתם צריכים כדי לא להרגיש שאתם בכלל בלבנט. ושאנחנו חוגגים חנוכה בקרוב. ובעצם מה רע בחנוכה?

27 באוקטובר 2021

ספיישל דלעת | הגראז'

במשך ארבע שעות בלבד (!) תוכלו לטעום פאמפקין ספיישל שהחבר'ה היצירתיים בגראז' מתכננים להאלווין: קציצת אסקובר חריפה ברוטב מייפל, קרם שמנת חמוצה עם בצל ירוק, ענן בטטה עם קצח ועירית בלחמנייה שחורה. את ההמבורגר האפלולי ילוו צ'יפס בטטה עם רוטב צ'דר ומילקשייק Pumpkin Spice Latte על בסיס דלעת מתובלת, וניל ודבש (89 ש"ח). ממש כמו הדלעת של סינדרלה, הדיל המושחת יתפייד בחצות.
ראול ולנברג 24, רמת החייל, תל אביב, 03-6499600, ראשון (31.10) 20:00-חצות

פאמפקין ספיישל בגראז' (צילום: דודי אייזנטל)
פאמפקין ספיישל בגראז' (צילום: דודי אייזנטל)

מאיר אדוני בכתום | מלי מלו

הקיטשן בר של מאיר אדוני בגג מלון BoBo מותח את האלווין לסופ"ש שלם שעושה כבוד לדלעת. דלעת כבושה ממולאת סביצ'ה דג לבן עם שמן קפיר ליים ויוגורט (67 ש"ח), סטייק דלעת בחמאת בר בלאן ואגוזי לוז מקורמלים (71 ש"ח), קינוח טארט דלעת וגלידת ג'נדויה והנסי (49 ש"ח) ושני קוקטיילים תואמים הם רק חלק מתפריט ספיישל שיצבע לכם את השולחן בכתום.
מלי מלו, חמישי-שבת (28-30.10)

אדוני כסינדרלה. מלי מלו (צילום: כרמל קוך)
אדוני כסינדרלה. מלי מלו (צילום: כרמל קוך)

האלווין ויום המתים | בושוויק ולה אוטרה

מאז ששף עינב אזגורי נכנס למטבח, האוכל בברים של קבוצת האימפריאל חווה סוג של תור זהב. בבושוויק יחגגו את האלווין ביום ראשון (31.10) בספיישלים סטייל אמריקן ספוקינס כגון Mysterious burger – שרימפס בורגר בלחמניה עם צ'דר (58 ש"ח) ו־Evil chicken – פרייד צ'יקן בהוט סוס, לחמניה רכה וחמוצים (56 ש"ח), שיוגשו לצד קוקטיילים מיוחדים על בסיס בקרדי על רקע אלמנטים מפחידים. בשלישי הבא (2.11) יציינו בלה אוטרה את יום המתים המקסיקני בטאקו אל פסטור (שווארמה מקסיקנית עם אננס), צביעת פנים מסורתית, קוקטיילים מיוחדים על בסיס פטרון וטקילה ומזקל כמים.
בושוויק, לה אוטרה

סו ורי קריפי. לה אוטרה (צילום: בן יוסטר)
סו ורי קריפי. לה אוטרה (צילום: בן יוסטר)

דלעת באיטלקית | סרפינה

באיטלקייה של צפון תל אביב מציינים את האלווין בשבוע של מנות דלעת, למשל אנילוטי דלעת אורגנית וגבינה מלוחה (69 ש"ח), טליוליני ציידים ודלעת – פסטת חלמונים ירוקה עם סלסיצ'ה (נקניקיית טלה ועגל), חלמון כבוש ודלעת (78 ש"ח) וזוקה אגרודולצ'ה – דלעת אורגנית צלויה בטאבון במשרה חמוץ מתוק של בלסמי לבן, תבלינים חמים ומוסטרדה (רוטב שעשוי מחרדל וריבת פרי העונה), גבינה כחולה וגרעיני דלעת (58 ש"ח). יהיה כתום ומגניב.
סרפינה, ראשון-ראשון (31.10-7.11)

האלווין בסרפינה (צילום: ערן קליגר)
האלווין בסרפינה (צילום: ערן קליגר)

Trick or Treat | שואורום בייקהאוס

רשת הקונדיטוריות הכי צבעונית בעיר חוגגת את ליל כל הקדושים בדונאטס וברלינרים (דונאטס ללא חור) סודיים, שטעמם מתגלה רק לאחר הביס הראשון. המאפים ייחשפו ביום האירוע, והיחיד שהצלחנו לדלות הוא ברלינר שוקולד עם ציפוי גלייז שוקולד ושבבי ספרינקלס האלווין. כל מוצר נמכר במארז אישי מעוצב ברוח החג. 14/18 ש"ח.
שואורום בייקהאוס, מראשון (18.10) למשך שבועיים בסניפים ובמשלוח

ברלינרים ודונאטס בשואורום בייקהאוס (צילום: תמוז רחמן)
ברלינרים ודונאטס בשואורום בייקהאוס (צילום: תמוז רחמן)

מארז האלווין | TLV Donuts

במארז החג המיוחד של המותג המתמחה בדונאטס תמצאו שישה דונאטס עגולים ושמנמנים בציפוי גלייז קלאסי וקישוטים ברוח החג. 100 ש"ח. במשלוח עד הבית לכל אזור המרכז והשרון.
הזמנות דרך האתר www.tlvdonuts.co.il או בווטסאפ 053-2262332