Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המסעדות הכי טובות בשיקגו: לא בטוח ש"הדוב" הייתה נכנסת לרשימה

Boka, שיקגו (צילום: אריק קליינברג/טיים אאוט שיקגו)
Boka, שיקגו (צילום: אריק קליינברג/טיים אאוט שיקגו)

זה לא מקרי ש"הדוב" בחרה בשיקגו כרקע ההתרחשות שלה: עיר הרוחות הפכה בעשור האחרון לבירה קולינרית של ארצות הברית (תאכלי אבק ניו יורק!), ומסעדות המישלן שלה כה טובות ומיוחדות שספק אם המסעדה של כרמי ברזאטו הייתה מצליחה להשתחל ביניהן. ביקשנו מהחברים ב"טיים אאוט שיקאגו" לספר לנו על הטובות ביותר ביניהן

25 ביוני 2025

אם יש משהו שבאמת הפתיע את צופי סדרת הדרמה "הדוב" ברחבי העולם, זו העובדה שהיא מתרחשת בשיקגו ולא בניו יורק, שנחשבת לבירה גסטרונומית עולמית ואוחזת בסצנת שפים סוערת במיוחד. אבל מי שעוקב אחר הקולינריה האמריקאית כבר ידע שבשיקגו קורה משהו מיוחד. בשנת 2019, שלוש שנים לפני הפרמיירה של "הדוב", נבחרה שיקגו כעיר עם סצנת האוכל הטובה בעולם במדד טיים אאוט הבינלאומי והיא זוכה לדירוגים גבוה בטופ-10 של כל רשימה מקבילה שהתפרסמה מאז.

>> רעב כמו דוב: כשסדרת הדרמה הטובה בעולם ממליצה לכם איפה לאכולhttps://timeout.co.il/%D7%94%D7%93%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%92%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99/

השילוב בין אוכל רחוב מקורי, מטבחי מהגרים צבעוניים ומתפוצצים מטעם ומסעדות מישלן ברמה הגבוהה ביותר הופך אותה לתפאורה המושלמת עבור הרפתקאותיו של שף כרמי ברזאטו, וכשמבינים כמה טובות האחרונות במציאות, אפשר להתחיל להבין את הסטרס שלו. שיקגו אוחזת בלא פחות מ-20 מסעדות מישלן, מתוכן שתיים עם שלושת הכוכבים הנחשקים ביותר בסצנת הטופ-שפים, ואם "הדוב" רוצה להתברג ביניהן כולם במטבח יצטרכו להזיע לא מעט בעונה הרביעית שעולה מחר בדיסני+. בהצלחה ובתיאבון.

כמה כוכבי מישלן יהיו להם? "הדוב", עונה 4 (צילום: יחסי ציבור/דיסני+/FX)
כמה כוכבי מישלן יהיו להם? "הדוב", עונה 4 (צילום: יחסי ציבור/דיסני+/FX)

Alinea

מה זה:ה-מוסד הקולינרי של שיקגו. מסעדת שלושת כוכבי המישלן של השף גרנט אחץ היא חוויה חושית טוטאלית וקולינריה ברמות הגבוהות ביותר, כולל שלל משחקים מולקולריים. אליניאה היא המגדלור הקולינרי של שיקגו מאז 2005, כשלפני כעשור היא עברה שיפוץ מסיבי, והחליפה את הפנים הכהה והסקסי שלה בחלל אוורירי ונצחי וסקסי לא פחות.
מה טעים:אף שתפריטי הטעימות של אליניאה יעלו לכם בין 325 ל-495 דולר לאדם, כל מנה היא יצירת מופת תיאטרלית המוגשת עם שירות ללא דופי: התכוננו להרבה קרח יבש, פירות אקזוטיים וכלי הגשה משחקיים. סיימו את הערב עם אחד מבלוני הטופי בהליום האייקוניים של אקאץ, שממלאים את חדר האוכל בחיוכים וצחוק גבוה-גוון.
מה משלמים:ארוחות הטעימות מתחילות ב-325 דולר לאדם ומגיעות עד 495 דולר לסעודה בשולחן השף. עכשיו תתלוננו על המחירים בתל אביב.
כתובת: 1723 N Halsted St, Chicago, IL 60614

Alinea, שיקגו (צילום: מת'יו גיבסון/טיים אאוט שיקגו)
Alinea, שיקגו (צילום: מת'יו גיבסון/טיים אאוט שיקגו)

Oriole

מה זה:חווית אוכל משובחת עם שני כוכבי מישלן מהשף-בעלים נואה סנדובל.
מה טעים:בשיקגו לא חסרים תפריטי טעימות יוקרתיים, אך מעטים מסוגלים להשתוות לביצוע המושלם של Oriole. עם ההגעה, האורחים מלווים למעלית משא ומקבלים משקה לפני שהדלת נפתחת וחושפת את חדר האוכל. אין לדעת מראש מה סנדובל מכין בכל ערב, אך ניתן לצפות לסגנון בישול מינימליסטי ששם את הזרקור על חומרי הגלם המשובחים. החדר עצמו מרהיב – לבנים חשופות מעניקות תחושה חמימה, בעוד עמודי עץ גבוהים מזכירים שאתם נמצאים באחת השכונות הכי טרנדיות בעיר.
טיפ של טיים אאוט:אל תפספסו את תפריט משקאות – המיקסולוגית המוערכת ג'וליה מומוסה ומנהלת המשקאות אמילי רוזנפלד משלימות את האוכל עם קוקטיילים יצירתיים ורשימת יינות בהשראת העולם הישן.
מה משלמים:325-350 דולר לאדם
כתובת: 661 West Walnut St

Oriole, שיקגו (צילום: ג'סלין ריבאס/טיים אאוט שיקגו)
Oriole, שיקגו (צילום: ג'סלין ריבאס/טיים אאוט שיקגו)

Kasama

מה זה:בייקרי ומסעדה משובחת בסגנון פיליפיני-אמריקאי מודרני של זוג השפים טים פלורס וג'יני קוואן.
מה טעים:קסאמה מתהדרת בתפריט טעימות שזיכה אותה בכוכב מישלן ובמבחר מנות יומיומיות קלילות שיגרמו לכם לומר "אקח אחד מכל דבר". תאמינו לכל ההייפ סביב המקום הזה: קסאמה באמת טובה כפי שמספרים. בואו בבוקר למנות בראנץ' או ארוחת בוקר פיליפינית מלאה וכמה מהמאפים הטובים ביותר בשיקגו. בערב, נסו להתקמבן על מקום מבוקש לתפריט הטעימות של המסעדה שכולו מסע מופלא בהשראה פיליפינית.
טיפ של טיים אאוט:אם אתם לא נחושים לסעוד בתוך המסעדה, דלגו על התור הבלתי נמנע במהלך היום והזמינו באינטרנט לאיסוף – אנחנו מבטיחים שהארוחה שלכם תהיה טעימה באופן זהה
מה משלמים:285-350 דולר לאדם בארוחת הטעימות
כתובת: 1001 N Winchester Ave

Kasama, שיקגו (צילום: קריסטן מנדיולה/טיים אאוט שיקגו)
Kasama, שיקגו (צילום: קריסטן מנדיולה/טיים אאוט שיקגו)

Smyth & The Loyalist

מה זה:הדאבל-וואמי של השפים ג'ון שילדס וקארן יורי שילדס בשכונת הווסט לופ: יעד קולינר משובח עם שלושה כוכבי מישלן בקומה העליונה, וההמבורגר הכי טוב בשיקגו במרתף המפתה.
מה טעים:אתם יכולים לבחור את ההרפתקה שלכם במקום הכפול הזה – ואף אפשרות לא תאכזב. התרווחו על הספה עם תערובת הגבינה והבצל המבולגנת של הלויאליסט וקציצת תערובת צ'אק-שורטריב-בייקון, או התפנקו עם תפריט הטעימות של סמית', מחקר בן שלושה כוכבי מישלן על מחוז סמית', וירג'יניה. המנות משתנות מדי יום בהתאם לטיולים של הזוג לחווה בת 20 דונם דרומית לעיר. המנות המרהיבות והעדינות המוצעות משלבות תוצרת עונתית טרייה ומייצרות חוויה מיוחדת מאוד.
טיפ של טיים אאוט:אם אתם רוצים רק את ההמבורגר של הלויאליסט הוא זמין גם לאיסוף ולמשלוח.
מה משלמים:420-550 דולר לאדם בארוחת הטעימות
כתובת: 177 N Ada St #101

Smyth, שיקגו (צילום: ג'סלין ריבאס/טיים אאוט שיקגו)
Smyth, שיקגו (צילום: ג'סלין ריבאס/טיים אאוט שיקגו)

Ever

מה זה:מסעדת שני כוכבי המישלן של קרטיס דאפי, מעמודי התווך של הסצנה בשיקגו. כמה מפרקי "הדוב" צולמו כאן.
מה טעים:Ever היא אייקון שיקגואי של אוכל משובח שמציע תפריט קבוע של שמונה עד עשר מנות המתמקד בחלבונים מהיבשה והים, ומפיק מהן יצירות אכילות מרהיבות. כמעט מרשים כמו האוכל הוא חדר האוכל המואר בעדינות סקסית, שעוצב על ידי משרד האדריכלים זוכה פרס ג'יימס בירד, LSA. דאפי ו-Ever מבטיחים ומקיימים חוויה קולינרית ללא תחרות, מעודנת, שאפתנית ואינטנסיבית – עם תג מחיר תואם.
מה משלמים:325 דולר לאדם
כתובת: 1340 W Fulton St, Chicago, IL 60607

Ever, שיקגו (צילום: מייקל מיוזר)
Ever, שיקגו (צילום: מייקל מיוזר)

Boka

מה זה:מסעדת הדגל של קבוצת המסעדות בוקה, מהקבוצות הקולינריות המובילות בשיקגו.
מה טעים:במהלך למעלה מ-20 שנות פעילות ברחוב הלסטד, בוקה צברה אוסף מרשים של פרסים, כולל כוכב מישלן מתמשך וכמה פרסי ז'אן באנשה. אבל אנחנו מעדיפים לתת לטכניקות המושלמות של השף-שותף לי וולן – על כל דבר, החל מברווז מיושן ועוף צלוי ועד ריקוטה גנודי – לדבר בעד עצמן. יהיה חבל לוותר על הקינוח, שמציג יצירות קונדיטוריות חלומיות ומתוקות במגוון מסחרר.
טיפ של טיים אאוט:הימנעו מישיבה בשולחן באזור הבר אם אפשר, כי הוא כל כך רועש שבביקור האחרון לא שמענו את המלצרים שלנו. קיר הגן המרשים בחדר האוכל השני הוא משהו ששווה לראות (בתמונה הראשית). אם לא תוכלו, אל דאגה – שווה לשבת בכל מקום רק כדי לטעום את העוף שמגישים כאן.
מה משלמים:100-150 דולר לאדם
כתובת: 1729 N Halsted St

Boka, שיקגו (צילום: אריק קליינברג/טיים אאוט שיקגו)
Boka, שיקגו (צילום: אריק קליינברג/טיים אאוט שיקגו)

Cariño

מה זה:קונספט לטיני מוקפד ועילאי בשכונת אפטאון בשיקגו.
מה טעים:השף נורמן פנטון הזריק חיים חדשים לסצנת הפיין דיינינג בשיקגו, כשהוא משלב טכניקות מודרניות עם מרכיבים ושיטות עתיקות מאמריקה הלטינית, עם תוצאות מרעננות וטעימות. המנות מרתקות: כמו רביולי ממולא בפירה של הויטלקוצ'ה ששוחה בבר בלאן עם כמהין ומעוטר בחוטי תירס מטוגנים, או טמלה מתירס כחול (כיס מסה) ממולא בקונפי ברווז עשיר וטעם מתוק מקורמל של בטטה צלויה. האומקאסה-טאקו בשעות הלילה המאוחרות מתמקדת במיומנות של פנטון ומייצר גרסה משגעת של אוכל הרחוב האהוב.
טיפ של טיים אאוט:לחוויה נינוחה יותר, הזמינו מקום בדלפק השף בשעות הלילה המאוחרות לאומקאסה של שמונה מנות טאקו, הכוללת מנות כמו טאקו וואגיו וטאקו עם אלסקה קינג קראב.
מה משלמים:190-210 דולר לאדם
כתובת: 4662 N Broadway

Cariño, שיקגו (צילום: קלי סנדוס/טיים אאוט שיקגו)
Cariño, שיקגו (צילום: קלי סנדוס/טיים אאוט שיקגו)

El Ideas

מה זה:המסעדה שמכנה את עצמה "הבלתי סבירה ביותר מבין מסעדות בעלות כוכב מישלן", EL Ideas ממוקמת בדאגלס פארק ושואפת להסיר את הנוקשות מחוויית הפיין דיינינג.
מה טעים:על ידי ביטול המחסום בין הסועדים לשפים בחלל אחד גדול ופתוח, הארוחה כולה מרגישה כמו מסיבת ארוחת ערב בבית של חבר חדש – אם אותו חבר היה מגיש ארוחת ערב בת למעלה מ-10 מנות כשכל ביס מעיף לכם את המוח למקום אחר.
מה משלמים:185 דולר לאדם
כתובת: 2419 W 14th St, Chicago, IL 60608

El Ideas (צילום: ג'ייסון ליטל / טיים אאוט שיקגו)
El Ideas (צילום: ג'ייסון ליטל / טיים אאוט שיקגו)

Elske

מה זה:בתרגום מדנית, שם המסעדה הוא "אהבה", והוא שם הולם למיזם של צוות הבעל והאישה דיוויד ואנה פוזי, כולו בהשראת המטבח הדני החדש.
מה טעים:אל תסתבכו עם התפריט והזמינו את תפריט הטעימות שמציג מחיר סביר יחסית לממוצע של מסעדות מישלן בעיר, במחיר של 135 דולר לאדם, ואז התרווחו והתכוננו להתפעל מהמטבח האמריקאי החדש עם השפעות דניות מעודנות. כדאי לשמור מקום לקינוחים המקסימים של אנה, כמו פארפה מזרעי חמניות עם דבש חמוץ, ליקריץ ואבקת דבורים.
מה משלמים:אמרנו, 135 דולר לאדם עבור תפריט הטעימות; תפריט א-לה-קארט זמין גם כן
כתובת: 1350 W Randolph St, Chicago, IL 60607

Elske, שיקגו (צילום: יו גלאדונס/טיים אאוט שיקגו)
Elske, שיקגו (צילום: יו גלאדונס/טיים אאוט שיקגו)

Indieen

מה זה:חוויה הודית מודרנית ומפוארת בהובלת השף סוג'אן סרקר.
מה טעים:אף מסעדה בשיקגו לא מציגה טעמים הודיים כמו אינדיאן. סרקר משלב טכניקות מעודנות עם מתכונים דרום-אסייתיים ליצירת מנות בלתי נשכחות, כמו ביצה עלומה שטובלת בקארי משובץ באפונה, תירס מתוק ובצל פריך; טרין עוף עטוף בפרוסות כמהין עם רוטב אמולסיית גבינת אמול מלוחה לצד חתיכת כרישה; וצלע טלה עסיסית המוגשת עם ארבעה רטבים צבעוניים (בהשראת אזורים שונים בהודו) לצד נאן שום ודאל שחור.
טיפ של טיים אאוט:יש תפריטי טעימות נפרדים לטבעונים, צמחונים, לא-צמחונים ופסקטריאנים – כולם זמינים ובמחיר סביר!
מה משלמים:150-200 דולר לאדם.
כתובת: 217 W Huron St

Indieene, שיקגו (צילום: ניל ג'ון בורגר / טיים אאוט שיקגו)
Indieene, שיקגו (צילום: ניל ג'ון בורגר / טיים אאוט שיקגו)

Topolobampo

מה זה:לא להתבלבל עם טופולופומפו שנסגרה בתל אביב בתחילת המלחמה. טופולובמפו ("טופולו" בקצרה) היא המסעדה המתוחכמת והיוקרתית ביותר של השף הנערץ ריק ביילס.
מה טעים:כמו בכל מסעדותיו של השף המפורסם, המוצרים כאן הם מקומיים ועונתיים. אז בין אם אתם אוכלים מהמריסקרה (בר פירות ים בר-קיימא) או בוחרים באחד מהפלאטיוס פוארטס (בדרך כלל חלבון – תרנגולת, כבש, לובסטר – מוגש עם רוטב מורכב מבוסס צ'ילי), אתם יודעים שאתם אוכלים את הטוב ביותר שהעונה מציעה. התפריט משתנה תמידית מקשה לחזות בדיוק מה יהיה מוצע מיום ליום – אבל בגלל שבייליס מעורב זה לעולם לא מרגיש כמו הימור.
מה משלמים: 195-180 דולר לאדם לתפריט הטעימות
כתובת: 445 N Clark St, Chicago, IL 60654
שעות פתיחה: רביעי-חמישי 18:00-23:30, שישי-שבת 17:30-23:30

Topolobampo, שיקגו (צילום באדיבות המסעדה/טיים אאוט שיקגו)
Topolobampo, שיקגו (צילום באדיבות המסעדה/טיים אאוט שיקגו)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup