Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

נוי סירקוביץ' אוהבת פלצנות, לא מתביישת בזה וזו העיר שלה

נוי סירקוביץ' (צילום יח"צ)
נוי סירקוביץ' (צילום יח"צ)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: נוי סירקוביץ', שפית והבעלים של סביצ'ה בכרם, על מעדניית הפרימיום שעושה לה את היום וגם על המקומות בהם היא כבר לא עובדת, אבל עדיין אוהבת לשמור איתם על קשר (כלומר, לאכול בהם)

8 בפברואר 2023

1. חומוס אסי ועדנן

מעודי לא טעמתי חומוס חם, קרמי וחלק כמו של אסי ועדנן בכרם – מקום חדש יחסית של שני חבר'ה צעירים שהתחילו בקורונה. אסי מכין את החומוס הכי טעים בעיר ולא הרבה אנשים יודעים את זה.
רבי מאיר 21

2. צ'נה

בן זוגי ואני אוהבים לשבת שם בשישי בערב. הקוקטיילים מצוינים והשירות מדהים אבל הסיבה העיקרית היא האוכל של תומר אגאי. אני אוהבת את זה שזו מסעדה איטלקית אבל תשומת הלב אינה בעיקר לפסטות ולפיצה המעולה.
הרצל 10

3. הוטל מונטיפיורי

מעבר לזיקה שיש לי למקום – לפני שפתחתי את הסביצ'ה עבדתי בהוטל – אני עדיין אוהבת לשבת שם בגלל האוכל, השירות והאווירה על הבר.
מונטיפיורי 36

4. עדינה

מעדנייה לא כשרה – וזה כבר טוב לי – שיש בה המון דברים מיוחדים: גבינות מעניינות, ממרחים, טרינים כמו בצרפת ובאגטים מעולים. פשוט הטופ של הטופ ואני אוהבת פלצנות.
שינקין 43

5. מון

עוד מקום שעבדתי בו ואני עדיין אוהבת לאכול שם. מון עדיין בטופ שלי בגלל הסושי המעולה.
בוגרשוב 58

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!