Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

זכאים אימפריה: הראל זכאים מספק את חלומות הג'אנק של הטבעונים

האיש שהתחיל את דרכו כמפרק בהמות פתח את השווארמיה המדוברת של השנה. בהמשך מחכים בתי אוכל נוספים. משתלטים על תל אביב - פרויקט מיוחד לראש השנה

הראל זכאים (צילום: זיו שדה)
הראל זכאים (צילום: זיו שדה)
6 בספטמבר 2018

הוא לקח את עמוד השווארמה הוותיק, הלביש עליו פטריות ויצר בטכניקה ישנה אוכל רחוב חדש לגמרי עם הייפ עצום, תורים של קרניבורים וטבעונים שמשתרכים בכניסה, והוכחה שגם כשאין שום בעל חיים במטבח, האוכל יכול להיות מעולה ופורץ דרך. זכאים (36) עשה דרך ארוכה מאז פתח ב־2013 את מסעדת זכאים עם אחיותיו חני והילה, ויצר מנות טבעוניות על בסיס המטבח הפרסי המסורתי.

אין לשכוח שהאיש הזה בכלל התחיל את דרכו במטבחי אייל שני כשף קצב, מפרק בהמות. לנוכח העובדה שזכאים חבר לקבוצת החתול הירוק לפתיחה של בתי אוכל נוספים, היומרה שלו לעורר הדים מוכיחה את עצמה כשטר שהוא פורע בכל רגע נתון.

>> לפרויקט המלא

אפשר ביס? הבורקס הטבעוני של מסעדת זכאים. צילום: חני זכאים
אפשר ביס? הבורקס הטבעוני של מסעדת זכאים. צילום: חני זכאים
השווארמה הטבעונית של זכאים (צילום: דין אהרוני רולנד)
השווארמה הטבעונית של זכאים (צילום: דין אהרוני רולנד)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!