Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

השף ירון שלו עזב את מסעדת טוטו

שבע שנים אחרי שנכנס למסעדה כושלת, והפך אותה למסעדת השנה של טיים אאוט במשך ארבע שנים ברציפות, עוזב ילד הפלא של הקולינריה הישראלית, השף ירון שלו, את מסעדת טוטו

ירון שלו. צילום: איליה מלניקוב
ירון שלו. צילום: איליה מלניקוב

הביצה הקולינרית לא מפסיקה לגעוש: אחרי שבע שנים שבהן כיהן כשף של מסעדת טוטו, עוזב היום השף ירון שלו את מסעדת טוטו. השף ירון שלו התחיל את דרכו המקצועית בגיל 12 במטבח של השף שלום קדוש בירושלים. משם עבר למסעדתארקדיהשל השף עזרא קדם והמשיך למסעדות נוספות כמו מסעדת יונתן רושפלד, שהייתה ממוקמת ברחבת המשכן לאומנויות הבמה בתל אביב. המסעדה האחרונה שעבד בה לפני שהגיע לטוטוהייתה מסעדת רפאל של השף רפי כהן. אחרי ארבע שנים וחצי עזב שלו את המסעדה, והתחיל לעבוד במסעדת טוטו, שהייתה עד אז מסעדה כושלת.

השף בפועל של מסעדת טוטו רז סלע (מימין) והשף ירון שלו, בטקס פרסי האוכל של טיים אאוט. צילום: גיא נחום לוי
השף בפועל של מסעדת טוטו רז סלע (מימין) והשף ירון שלו, בטקס פרסי האוכל של טיים אאוט. צילום: גיא נחום לוי

שלו נחשב לילד הפלא של הקולינריה הישראלית. לפני כשנה רכשו יובל שניר ודגן שחם, הבעלים של בר לחם, את מסעדת טוטו מהמסעדן רועי קפלן. היחסים העסקיים עם שניר ושחם, הגיעו כאמור לקו הסיום. את תגובתו של שלו לא ניתן היה להשיג.

יובל שניר, מבעלי המסעדה, מסר בתגובה: "אני לא מאשר ולא שולל. אין תגובה".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!