Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ערב חריף עמוק, חורף צרפתי, פנדה אוהב את סון רון ועוד חדשות אוכל

אופנה כלבבנו. factory 54 cafe (צילום אסף קרלה)
אופנה כלבבנו. factory 54 cafe (צילום אסף קרלה)

בשה ויוי לא מחכים לגשם ומציעים תפריט חורפי חדש, בית קפה נוסף של פקטורי 54, המסעדה שכיכבה ב"מקום שמח" מדברת יפנית, בבר האוכל Cue מתפרעים עם חריף וארוחת טעימות משתלמת הגיעה ללונל. אם זה טעים וזה קורה בתל אביב, זה כנראה ברשימה הזו

1 בדצמבר 2025

לידיעת מכחישי שינויי האקלים: אנחנו בדצמבר, ומזג האוויר אביבי מתמיד. וזה אומר שתפריטי החורף החמימים מתעכבים ברובם, וחבל כי אנחנו ממש אוהבים מרקים עשירים ואיך אפשר ללגום כאלו בחום הזה? עד שישתלטו הראמנים שוב על העיר, נסתפק בתפריט החורף החדש וההו-כה-צרפתי של שה ויוי, ונתרגש מערב על טהרת החריף שיגרום לנו להזיע, בתקווה, עד לשיבוש מוחלט ברמת הטמפרטורה. יחסית לזה, כל יום הוא חורף. אלו חדשות האוכל שאתם צריכים לדעת אם אתם רעבים בתל אביב.

פנדמאניה | פנדה X סון רון

במקביל להשקה החגיגית של המבורגריית "הסמטה by Chef Panda" ברחבת הפודטראקס שבקומת הכניסה של קניון עזריאלי, פנדה כבר עומל על הקמת העסק השני במתחם – הפעם בשיתוף עם מסעדת סון רון. "לקחנו תחת כנפנו גם את המותג כחלק מההפתעות של חגיגות העשור לפנדה פיתה", הוא מגלה ומוסיף שהסניף ביהודה הלוי ימשיך לפעול כרגיל "עם שינויים ודיוקים מבית הפנדות". מה בדיוק יקרה לסלטים ולנאנים עוד אין לדעת, אך מניסיון העבר אפשר להמר שהחיבור החדש יעשה להם רק טוב.

בקרוב בפיתה? הנאן של סון רון (צילום: יחסי ציבור)
בקרוב בפיתה? הנאן של סון רון (צילום: יחסי ציבור)

קפה, מאפה ואופנה | FACTORY 54 CAFE

מתחם הקניות והבילוי ביג פאשן גלילות שבצפון העיר מתחדש בסניף של FACTORY 54 CAFE, אח לסניף הראשון בקניון רמת אביב. בחלל מעוצב בהשראת בתי קפה במילאנו ופריז תוכלו לשתות משקאות ספיישלטי קופי מבית הקלייה mae, להתפעל ממבחר מאפים קלאסיים בצבעוניות אופנתית מדלאל בייקרי – פאן סוויס, מאפה ברי ובצל מקורמל, ריבוע קרואסון לוז וקרמל ועוד ועוד, לנשנש פטריות של מיקוספרינג ולסיים בביס שוקולד טבעוני מתוצרת פיס אוף נייצ׳ר. במהלך החודש צפוי להיפתח סניף נוסף של המותג בקניון TLV כחלק ממהלך של הרשת לחיזוק הקשר בין אופנה, קהילה, תרבות ופחמימות משובחות.
ביג פאשן גלילות, מחלף גלילות. ראשון-חמישי 09:00-22:00, שישי 09:00-15:00, שבת 10:00-22:00

Factory 54 Cafe ביג גלילות (צילום מושי גיטליס)
Factory 54 Cafe ביג גלילות (צילום מושי גיטליס)

הפתעה בחשיכה | בלקאאוט

מהמסך הקטן לחיים עצמם: מסעדת החושך בלקאאוט, שמככבת בפרק הפתיחה של "מקום שמח" המצוינת של נועה קולר, עורכת ארוחה יפנית מיוחדת לרגלפסטיבל נא לגעת לאמנות פורצת גבולות והיום הבינלאומי לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות. שף שגרירות יפן אקייוקי אמאנו יכין ארבעמנות הפתעה שיוגשו בין קוקטייל פתיחה לקינוח, עם אופציות לצמחונים וטבעונים, והן יוגשו בעלטה מוחלטת על ידי צוות מלצרים עיוורים ולקויי ראייה. מומלץ להתרכז באוכל ולא לעשות בושות לעצמכם ולסובבים. מחיר: 240 ש"ח לאדם.
מרכז נא לגעת, רביעי (3.12), 18:30 ו-21:00, רציף העליה השניה, נמל יפו, תל אביב. 03-6330808,להזמנות https://nalagaat.org.il/event/%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a4%d7%9f-%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%97%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

איך אומרים ביפנית "מקום שמח"? מסעדת בלקאאוט במרכז נא לגעת (צילום אלה דנינו)
איך אומרים ביפנית "מקום שמח"? מסעדת בלקאאוט במרכז נא לגעת (צילום אלה דנינו)

ערב חריף עמוק | Cue

חריפולוגים ומזוכיסטים קולינריים, שימו לב: בר האוכל קיו (Cue) בלבונטין מקדיש ערב שלם לשריפת החך עם אויסטרים חריפים, בטן חזיר ברוטב חמוץ חריף ועוד מנות בוערות, עד לדובדבן – או הצ'ילי – שבקצפת: אטריות חריפות אש עם שיפודים, חריפים גם הם כמובן. לחם, חמאה ושמן זית יוזרמו חופשי לאורך כל הארוחה, ויינות טבעיים, ריזלינגים מתקתקים ובירות מיוחדות יכבו את הבערה הזמנית רק כדי להתכונן לעוד מנה.
הרכבת 12, תל אביב. ראשון (7.12),להזמנות https://ontopo.com/en/il/page/22515014

חריף אש. Cue (צילום אמיר מנחם)
חריף אש. Cue (צילום אמיר מנחם)

טוקיו פינת בגדד | ZO

האסיאתית הנוצצת ברוטשילד פותחת את הדלתות בשישי בצוהריים בקונספט חדש – כחמארה אסיאתית שמחה עם השפעות ממטבחי עדות. לשם כך מארח שף המסעדה דון טרן את ללי האס, מתכונאית ובשלנית שהגיעה למקום השני בריאליטי MKR המטבח המנצח, ויחד הם מפלרטטים בין המזרח הרחוק למזרח התיכון, במנות קלילות שהולכות טוב עם דרינק לפני השנ"צ. לדוגמה: שווארמה דג ים עם קרם חציל מעושן שחור, טחינת עמבה וסומק (88 ש"ח), סלט טבולה יפני עם יוזו, שמן שומשום ואצות ים מתובלות (62 ש"ח) ובאן ממולא קציצות דגים (76 ש"ח). סושי וניגירי מהתפריט הקבוע מוגשים במקביל, ודי ג'יי ואווירת קבלת שבת כלולים במחיר.
רוטשילד 11, תל אביב. שישי 12:30-16:00,להזמנות https://ontopo.com/he/il/page/16394502

חמארה אסיאתית, ZO (צילום: אסף קרלה)
חמארה אסיאתית, ZO (צילום: אסף קרלה)

טעימה מתימן | לונל

ארוחת טעימות זוגית חדשה ושווה שמצאנו בלונל, הבראסרי הרומנטי בפלורנטין. התפריט כולל שני ביסים לפתיחה, שתי ראשונות ושתי עיקריות ממחברת המתכונים של שף ינון אלעל – מנות ותיקות ואהובות ומנות חדשות בהשראת המטבח של סבתא חביבה. לדוגמה: שווארמה לברק על לחוח, סינייה ארטישוק ירושלמי עם טחינה גולמית וסילאן, תבשיל שאוויה ועסיד (בשר בקר בבישול ארוך עם ירוקים ותבלינים מתימן) ותמנון צלוי עם חמאה חומה, בשר חצילים קלויים ולאבנה. אפריטיף ורמוט טוניק לפתיחה ומגש קינוחים זוגי לסיום ממסגרים ארוחה משתלמת ב-495 ש"ח לזוג.
אברבנאל 72, תל אביב.שני-שבת מ-19:00,להזמנות https://ontopo.com/he/il/page/77603651

רואים עליו את השורשים התימנים. לונל (צילום דויד מויאל)
רואים עליו את השורשים התימנים. לונל (צילום דויד מויאל)

חורף צרפתי חם | שה ויוי

העובדה שהגשם עוד לא ממש כאן והטמפרטורות נושקות לאביב אינה מפריע לשף אסף גבאי להשיק תפריט חורף באווירה צרפתית רומנטית, כאילו רחוב דיזינגוף הוא שלוחה של שאנז אליזה. למרק הבצל האיקוני הוא מוסיף ביף בורגניון עם ירקות שורש ופירה (98 ש"ח), בויאבז מולים ודגים (118 ש"ח) ועוד מנות מהמטבח הצרפתי הקלאסי, שכיף לזלול עם כוס יין ולדמיין שבחוץ כמעט כריסמס. בהפי האואר תקבלו 20 אחוז הנחה על האוכל ו-30 אחוז הנחה על האלכוהול (ראשון-חמישי 19:30-16:00, שבת 19:30-18:00), ולהשלמת התחושה הקרירה מומלץ לבקש שולחן קרוב למזגן.
דיזינגוף 166, תל אביב.להזמנות https://ontopo.com/he/il/page/41746676

או לה לה. שה ויוי (צילום אנטולי מיכאלו)
או לה לה. שה ויוי (צילום אנטולי מיכאלו)

ערבי יין ופחמימות | D298

לאחר הצלחת פופ אפ הקינוחים בקפה אחד העם, מרחיבה הרשת את שיתופי הפעולה עם אמני בצק, ומארחת בבית הקפה D298 את הקונדיטורית עתליה הר-צבי. במשך יומיים בשבוע האוויר נמלא ריח מפתה של אפייה, ועל הדלפק מונחים כיכר בריוש אוורירי ופוקאצ'ה ענקית, פלוטים מוברשים בשמן זית שמוגשים עם גבינות ונקניקים וגם עוגת גבינה ושוקולד לבן שפשוט נמסה בפה. מדי שבוע המבחר מתחלף, ולקראת חנוכריסמס יתווספו לתפריט יין חם מתובל ואור נרות חג. אפשר ורצוי להגיע בכפכפים ולהתנחם עד לפירור האחרון, כי מה עוד נשאר לנו.
דיזנגוף 298, תל אביב. שלישי-רביעי מ-18:30

סוג של נחמה. D298 (צילום: שלו ריסמני)
סוג של נחמה. D298 (צילום: שלו ריסמני)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup