Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חדשנות בקולינריה

הרצאות על חדשנות בקולינריה לצד הצגת סטארטאפים בפיתוח קולינרי חדשני יהיו מרכז כנס החדשנות בקולינריה אשר יתקיים במתחם Wework בשרונה

18 בפברואר 2016

סדנאות האוכל והמפגשים במסעדות מקבלים השנה תוספת חדשנית: כנס חדשנות בקולינריה אשר תתמקד בהרצאות קצרות לצד עמדות הצגה של סטארטאפים. בהרצאות שיארכו כ־15 דקות, יתמקדו ביצירתיות בקולינריה ואילו הסטארטאפים יחשפו את קהל הפודיז לפיתוחים חדשניים. לכנס מוזמנים כ 20 עיתונאים ובלוגרים בינלאומיים שיגיעו לארץ במימון משרד התיירות לסקר את אירוע מסעדות פתוחות ואת הכנס.

הדוברים:

Steak TzarTzar

חברת סטייק צרצר הישראלית מפתחת גידול מתועש של חגבים כמקור אלטרנטיבי לחלבון – איכותי, בריא, זול ובר קיימא. סטייק צרצר מתכננת לשווק אבקות חלבון מחגבים לשווקי צפון אמריקה ואירופה וחגבים שלמים לשווקים באפריקה ואסיה.

לאתר http://www.tzartzar.biz/

Plate my meal

חברת Plate my mealהישראלית עוסקת בהתמודדות עם מגפת ההשמנה ע"י חינוך מונע. מוצרי החברה נותנים מענה פשוט ומיידי לשלוש שאלות היסוד של אכילה בריאה: מתי לאכול, מה לאכול וכמה לאכול. זאת על ידי כלי אוכל פשוטים המסייע להורים למדוד את המזון ואת תכולת הצלחת.

לאתר http://www.platemymeal.com/Default.asp?LangId=2

<iframe width="530" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/a_1RyINdql4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

החיישן המולקולרי הידני SCiO

החברה שפיתחה את החיישן קונסיומר פיזיקס נוסדה ב־2011 ויצרה פלטפורמה עבור מפתחים ומשתמשי קצה המשרתת קהל לקוחות רחב – חברות ענק, מוסדות אקדמיה וצרכנים פרטיים. החברה זכתה בפרסים שונים כגון פרס לחדשנות טכנולוגית של ועדת הכלכלה העולמית, פרס לחדשנות של אונסק"ו, פרסים בתערוכות CES ועוד.

לאתר https://consumerphysics.com/myscio/

Valiber – מכשיר מדידה

מכשיר המדידה Valiber Swizzle המעוצב ככפית, מאפשר למדוד את מתיקות הסוכרים במזון ומשקאות וכן תחושות טעם נוספות כגון: מתוק, חמוץ, מלוח, מר, אוממי וכל זאת על ידי סקאלה חדשנית.

makemyplate פתרונות תזונתיים

חברת סטארט־אפ שמטרתה לייצר פתרונות ומידע תזונתי של תוכניות תזונה שונות המוצגים ללקוח על ידי צלחת וירטואלית ומנות אוכל אמיתיות, וזאת לעומת הכלים הטקסטואליים והכמותיים שקיימים היום.

youtube.com/watch?v=OjsO5GbzUMw

youtube.com/watch?v=OpUDoDiwIKo

youtube.com/watch?v=Ui

RIpple Maker – הדפסה על גבי קצף הקפה

פלטפורמת ה־Ripples מאפשרת לכל בית עסק שמגיש קפה ליצור קשר אישי עם הלקוחות דרך כל כוס באמצעות הדפסת ברכה אישית, תוכן מרשתות חברתיות, ציור או מסר אחר.

דנה בן שלום – שימורים

פיתוח ועיצוב מערכת אביזרים לשמירה על טריות ירקות ופירות מחוץ למקרר. בעזרת כלי מטבח פשוטים, מים וסוכר, מאפשרת מערכת האביזרים להאריך את חיי המזון ולייצר שינוי בהרגלי הצריכה וההשלכה של פירות וירקות. המערכת מושתתת על פתרונות פשוטים ואסתטיים, המאמצים מיומנויות גידול מסורתיות (פליז, עץ, כלי מטבח, מים, סוכר).

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/100620722" width="530" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Food Waste Project from Dana Benshalom on Vimeo.

דומתוק

מוצרי דומתוק משתמשים בטכנולוגיה חדשנית המאפשרת שימוש בפחות סוכרים במזון ובמשקאות, תוך שמירה על רמת המתיקות שהצרכן מעדיף, תוך הפחתה משמעותית של הערך הקלורי, ללא טעמי לוואי, ללא שימוש בממתיקים מלאכותיים ובמחיר דומה, או זול יותר ממחיר הסוכר.

המרצים:

לירון צנחני – מרצה ומעצבת מוצר ותוכן

אוצרת ומפיקה את התערוכה האכילה "פונקציה של ביס" – שיתוף פעולה בין מעצבים, שפים ומדעני מזון שמנסים להבין את הקשר בין העיצוב לבין תכונות המזון והבישול.

תערוכה אכילה

hansen.co.il/event/%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94־%D7%A9%D7%9C־%D7%91%D7%99%D7%A1/

לירון צנחני, food-forma

יורם אבידן – מנכ"ל חברת אלג'יקור

הטרנד של מזון בריאות צומח ותופס מקום חשוב בתודעה. קטגוריות המזון "נטול", מזון אורגני וטבעוני, non GMO וקטגוריות אחרות תופסות מקום חשוב על המדפים של חנויות טבע ורשתות מזון קמעונאיות בעולם. חברת אלג'יקור הישראלית מפתחת טכנולוגיה רב תחומית המשלבת חקלאות, ביולוגיה, הנדסת מזון, אלגוריתמיקה והנדסה תהליכית להפקה יעילה, בטוחה ואיכותית של ספירולינה כפתרון אפשרי למצוקת המשאבים העולמית.

algae.co.il

עלה עלה – פיתוח ושיווק תוצרת חקלאית ייחודית – יובל הלמן

גדעון, יובל ואסי הם העומדים מאחורי חברת עלה עלה הביתה המספקת גידולים חדשניים וטריים ללקוח הביתי וכן למסעדות. בסדנא יספרו על מקורות ההשראה לגידולים חדשים, חדשנות מול זרעי מורשת, איך משלבים חקלאות לאו־טק, טרנדים ופנטזיות, farm to table וכן יספרו על גידולים עתידיים.

alehonline.co.il

עדי יופה – טרנדולוגית וחוזה מגמות צרכנים

מה אנחנו קונים? איפה אנחנו מעדיפים לקנות אוכל? ואיך כל זה ישפיע על האופן שבו אנחנו מבשלים ואוכלים? מגמות הצריכה של 2016 כבר פה. הטרנדולוגית, עדי יופה, תציג את המגמות החשובות שמשפיעות על הרגלי הצריכה של הישראלים.

spotrend.com

עומר פולק – מעצב תעשייתי ואמן: מה תפקידו של המעצב בעולם של השפים?

עולם העיצוב ועולם התוכן של הבישול נושקים בנקודות שונות. הגישה לחומר, עיבוד ותוצר סופי חולקים רצף התרחשויות ומהלכים דומים, וכך גם מעשיו של השף והמעצב נושקים זה בזה. אז מה תפקידו של המעצב בעולמם של השפים? איך חדשנות באוכל זקוקה לתהליכי מחשבה ומחקר חומרי מעולמם של המעצבים? ולמה כל כך חשוב לשתף פעולה וליצור הזדמנויות בשביל להביא לחדשנות באוכל ? בהרצאה יציג פולק אחד מפרוייקטים שיצר, דרכו ינתב את השיחה, על תהליכים וחווית אכילה ייחודית.

omerpolak.com

ד"ר עמית צורן – אפיקים חדשים יישומים לתרבות קולינרית

בשנים האחרונות מחשבים חדרו למגוון רחב של תחומי יצירה, ביניהם גם בבישול וקולינריה. בהרצאתו, ידון ד״ר עמית צורן מבית הספר למדעי המחשב באוניברסיטה העברית בכיוונים אפשריים לשילוב מחשבים בתהליכי בישול, יפרוס את הסכנות הגלומות בחלק מהכיוונים הללו ויציע כיוונים היברידים המשמרים מסורות בישול לצד שילוב של טכנולוגיות חדשות.

אוראל קמחי – על חדשנות באוכל

מרב סריג מארחת את אוראל קמחי, בשיחה על יצירתיות וחדשות באוכל. קמחי זכה בתחרות השף הצעיר הטוב ביותר בעולם עד גיל 30, בחסות סן פלגרינו.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup