Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חיים טיבי מגיע לתל אביב ופותח מסעדה במלון בוטיק חדש

טיבי (ממסעדת טיביס שבצפון) ושותפיו איציק המל (קבוצת מסה) ודני פרץ (מסעדת כרמים) יפתחו את הבראסרי במלון ניקס בתחילת יולי

הבראסרי במלון ניקס
הבראסרי במלון ניקס

כפי שפורסם לראשונהבטיים אאוט, מסעדה חדשה קורמת עור וגידים במלון הבוטיק ניקס (Nyx ) בתל אביב (של רשת פאתל) בפינת הרחובות מנחם בגין 46 והרכבת (לשעבר בית אמות). בתחילת השיפוצים דובר על שמות רבים שייכנסו למסעדה כמו השפים אביב משה ויונתן רושפלד, אך את החוזה חתם בסופו של דבר חיים טיבי, השף של מסעדת טיביס בוורד הגליל. "המסעדה במלון תהיה בסגנון בראסרי ברמה גבוהה", מספר טיבי. "אנחנו מתכננים בה בר Raw Food ענק, ברוח התקופה כמובן, עם הבשר המשובח שלי מהצפון".

חיים טיבי. צילום: בעז לביא
חיים טיבי. צילום: בעז לביא

מאחורי המסעדה החדשה עומדים שלושה משקיעים: איציק המל (קבוצת מסה), דני פרץ (מסעדות כרמים בסגולה ובבאר שבע) וטיבי. המסעדה תיפתח בתחילת יולי 2016 כשעל גג המלון ייפתח בר בניהול השלושה, עם תפריט קטן ומותאם לאלכוהול.

הבראסרי במלון ניקס
הבראסרי במלון ניקס
הבראסרי במלון ניקס
הבראסרי במלון ניקס

בימים אלה נפתחה המסעדה להרצה פנימית לארוחות בוקר בלבד. בהמשך (עם פתיחת המסעדה) הן ייפתחו לקהל הרחב ויציעו בופה עם ביצים, סלטים, דגים מעושנים וכבושים, גבינות, לחמים ומאפים צרפתיים מתוקים מבית ליל בולונז'רי.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!