מבקר המסעדות של טיים אאוט, דניאל שק, על המסעדה שכולם מדברים עליה
אם אתם מתכננים לקפוץ בקרוב לברלין ואתם בקטע של ריגוש סליזי, שלא כולל חילופי זוגות, אלא רק קולינריה – קנטינה היא...
קימל היא מסעדה לא אופנתית בעליל, אבל זה רק מה שגרם לדניאל שק לחבב אותה אפילו יותר
דניאל שק ביקר בגוז' ודניאל וכל מה שרצה הוא לעצום את העיניים ולדמיין מחוזות אחרים
על הפופולריות של שני סניפי המזנון של אייל שני בתל אביב אין עוררין, אבל מה קורה בסניף הכשר שנפתח בפריז? דניאל...
הפרחים והנרות בשירותים, השירות שמכבד את הסועד וחומרי הגלם שמרכיבים את המנות - הם רק עדות לכך שגם אחרי שני עשורים...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?