ליאור לקסר הוא היינן של יקבי כרמל שהמציא את הריזלינג מחדש. יובל ג'וב הרגיל נפגש איתו לשיחה שהובילה למבוי סתום -...
במקום להסתפק בטבילה המשמימה של התפוח בדבש, בחבל נורמנדי מנצלים את סגולות הפרי ליצירת משקה הקלבדוס המורכב
מלא חששות צעד ג'וב למסעדת הרובע השישי, אבל ההפתעה שחיכתה לו בפנים הייתה שווה את רגעי החרדה שקדמו לה
למרות יחסי ציבור גרועים במיוחד, בעולמות האלכוהול לטעם המר יש דווקא סגולות חיוביות רבות
המשקה העתיק לא נשאר מאחור וממשיך לספק עניין מבעבע. הנה כמה מהמוצרים החדשים בשוק
בעת ישיבה על הבר במלון רוטשילד ונשנוש של מיטב תוצרת הים, נזכר ג'וב בקיץ ההוא בשדרה והיגג על רובספייר ועל נפוליאון
מסתמן שעליית מחירי הערק מובילה לפרידה קשה מהמשקה האהוב. הקיץ נתנחם בזרועותיהם הצוננות של הרום והמוחיטו
בדרך כלל קלישאות לא עושות את זה לג'וב, אבל כשלתמונה נכנס בשר טוב שנצלה על פחמים - זה כבר סיפור אחר...
אחרי תהליך דומה שעבר המטבח הישראלי, הגיע הזמן לנצל את היתרונות העונתיים של חומרי הגלם המקומיים גם בבר
החוק שקובע שמעתה תודפס אזהרה על כל בקבוק אלכוהול עבר בהצבעה בכנסת. ניגשנו לקרוא את האותיות הקטנות
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?