Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה רואים הלילה: אידריס אלבה שוב צריך לדבר את דרכו החוצה מחטיפה

הבריטי הקשוח (ולנצח סטרינגר בל) חוזר לעונה שנייה בלהיט המפתיע של אפל TV (מבית היוצר של "לופין"), שממש מנסה להסביר איך אותו בן אדם נחטף גם פעם אחת במטוס וגם פעם אחת ברכבת. לא יודעים, אולי הוא ממש פופולרי, אל תתווכחו

רק עבורו באנו. "חטיפה". צילום: יח"צ אפל TV
רק עבורו באנו. "חטיפה". צילום: יח"צ אפל TV
14 בינואר 2026

פעם בכמה שנים מגיע שחקן שמצדיק לבדו צפייה בסדרה. אדם כריזמטי, חד ומעניין מספיק שיכול להרים את רמתה של סדרה שבהיעדרו היתה עוברת לכולם מתחת לרדאר. שחקן שגם כשלא מככב בסדרות מופת, הופך את הבינג' למשתלם. אידריס אלבה – לנצח סטרינגר בל מ"הסמויה" – הוא פחות או יותר ההגדרה לשחקן שכזה. את "לות'ר" החביבה הוא החזיק על הגב של עצמו, ובערך כל סרט פעולה שהשתתף בו בתפקיד ראשי נבנה על היכולת שלו להזיז את הגבה בצורה דרמטית (עובד עלינו בכל פעם מחדש) – וגם הסדרה "חטיפה", שחזרה לעונה שנייה באפל TV, מסתמכת כולה על גבו של אלבה.

בעונה הראשונה של "חטיפה" אידריס אלבה מגלם את סם נלסון, מגשר עסקי ועו"ד במקצועו ותכסיסן משא ומתן בפועל. כמו שאתם כנראה יכולים לנחש משם הסדרה – נלסון נחטף, יחד עם כל נוסעי טיסת קינגדום 29 מדובאי ללונדון, ועכשיו איש העסקים המחוכם חייב להשתמש בכל יכולות ראשו החד כדי להתל בחוטפים, ולעזור להנחית את הטיסה בשלום. הסדרה הורכבה מ-7 פרקים, שבדומה למסורת "24", עוקבים בזמן אמת אחר 7 שעות הטיסה המתוחה, וייצרו בינג' חסר חשיבה ומאוד מבדר שהפך לאחד הלהיטים היותר גדולים (ומפתיעים) של אפל TV, בין היתר כי הוא לא הכי עומד בתו תקן האיכותי של שירות הסטרימינג, ושובר את התדמית האליטיסטית שלו.

וטוב שכך, כי זה הוביל לכך שהיום קיבלנו פרק ראשון בעונה שנייה לסדרה, שאיכשהו מנסה להצדיק את העובדה שסם נלסון שוב נחטף. הפעם לפחות עוברים מהאוויר למתחת לאדמה, שכן החטיפה מתרחשת ברכבת תחתית בברלין, ונלסון שוב משתמש בכוחות המשא ומתן שלו כדי לצאת מהסיבוך, שהפעם (כפי שנרמז בטריילר) גם נגרם בעקבותיו. תסמכו על היוצרים – ג'ורג' קיי ("לופן") וג'ים פילד סמית ("קרימינל") – שידעו למתוח את האירוע הזה לעונה שלמה (הפעם בת 8 פרקים/שעות), ולתת לאידריס היקר מספיק בשר כדי להפוך את הסדרה, שוב, לשווה את הבינג' שלכם.
"חטיפה", עונה 2 פרק 1, עכשיו באפל TV

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!