Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מסתמן: יובל בן נריה יפתח מסעדה אסייתית בנחמני

על חורבות גוצ'ה נחמני תיפתח מסעדה אסייתית חדשה של יובל בן נריה (טאיזו). הקונספט, ככל הנראה: שילוב בין מיאזקי שלו בשוק צפון לראמנייה ניו יורקית אורבנית

מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
23 בנובמבר 2016

חודשיים אחרי הסגירה המפתיעה של גוצ'ה נחמני (שהתחילה את דרכה כאויסטר בר מבטיח) הפינה המתחלפת מקבלת דייר חדש ומסקרן. בתכנון: מסעדה אסייתית של השף יובל בן נריה (טאיזו) – ככל הנראה שילוב בין מיאזקי שלו בשוק צפון לראמניה ניו יורקית אורבנית.

בקרוב בנחמני? באטר צ'יקן בטאיזו. צילום: איליה מלניקוב
בקרוב בנחמני? באטר צ'יקן בטאיזו. צילום: איליה מלניקוב

זה כמה חודשים שבן נריה, שפתח בתחילת השנה בשוק צפון את מיאזקי, גריל בר בהשראה יפנית, מתכנן לפתוח סניף נוסף לסטריט פוד היפני המוערך ומחפש לוקיישן מעניין ונכון לכך. עם זאת, לא ברור כרגע אם המסעדה החדשה תהיה סניף של מיאזאקי, שכלול שלו, או בכלל מסעדה הודית.

מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב

ממשרד יחסי הציבור של טאיזו, קרבט וייס, נמסר: "יש לנו תוכניות יפות ל-2017 וכשיגיע הזמן נודיע על זה באופן מסודר".

[tmwdfpad]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!