galshmu
לגברים בלבדקולקציית החורף של מרסל: אורבנית בניחוח איטלקי

תוכן שיווקי
מותג אופנה לגברים בלבד, ועוד כזה שמגדיר את עצמו כמי שפונה "לגבר הישראלי, הג'נטלמן האמיתי שאוהב ליצור לוק גברי עדכני, עם טוויסט וסטייל במראה האיטלקי", הוא בהחלט עניין שראוי להתייחס אליו בנוף המקומי.כזה הוא מותג אופנת הגברים מרסל, המשיק בימים אלה את קולקציית החורף, בעיצובה של קרן נחום.

האמת היא שאת עיננו צדו לא רק הבגדים, אלא גם צילומי קטלוג החורף של מרסל, שנערכו ברחובות תל אביב, כלומר בנוף אורבני נהדר של בניינים אופייניים ,שדרות,ספסלים, תחנות אוטובוס ומדרכות אפרוריות – המשתלב עם האמירה הכללית של המותג:COOLאלגנטי.
גם הבחירה בדוגמנים – מיכאל אשש ודמיטרי טליאנסקי – השונים במראם הכללי, מדגישה את יכולתה של הקולקציה להתאים לכל לוק אותו יבחרו המתלבשים לשדר.

ואם לרוב מאופיינים בגדי החורף בצבעוניות כהה וקודרת משהו של שחור ואפור, הרי שהעונה החליטה נחום לרענן ולהציע לג'נטלמנס המקומיים גוונים מפתיעים כמו בורדו, כחול נייבי ואפילו מנעד רך של לבנים.
האוסף החורפי של מרסל עושה שימוש בשילובי בדים שונים, טקסטורות, גזרות ותפרים המעניקים אישיות לכל פריט. אחד הדברים הבולטים בקולקציה הוא מבחר מרשים במיוחד של חלקים עליוניים, ובכלל זה חולצות מכופתרות, סריגים, חולצות טי ועוד. מידות הקולקציה הן ממידה S עד XXL.
טווחי מחירים: מ-99 ש"ח עד 399 ש"ח.
לרשימת החנויות המלאה ניתן להיכנס לעמוד הפייסבוקMARSEL, מרסל בגדי מעצבים