Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הכירו את משטח האפייה שישדרג את הפיצות הביתיות שלכם

התחליף הביתי לתנור לבנים: משטח אפייה שישדרג לכם את הקראסט

פיצה תשמח לב אנוש. תמונה: shutterstock
פיצה תשמח לב אנוש. תמונה: shutterstock

אתם יכולים להכין את הבצק הכי מושלם בעולם ולהשתמש בקמח נדיר מיובא מאיטליה, אתם יכולים להכין את רוטב העגבניות הכי טעים בעולם ואתם יכולים לגרר את המוצרלה הכי משובחת, ובטח תרגישו שאתם על גג הקולוסיאום. אבל היי, איך בדיוק אתם מתכוונים לאפות את כל הטוב הזה?

דרך נהדרת לקבל פיצה באמת מושלמת עם קראסט פריך כמו שצריך היא שימוש במשטח אפייה ייעודי. השף יאיר פיינברג מבית FeinCook פיתח משטח אפייה חדש, שיכול לשדרג לכם את כל הסיפור הזה של הפיצה ולהביא אתכם לשיאים חדשים. מדובר במשטח עשוי סגסוגת פלדה המתאים לכל סוגי התנורים. אחרי שחיממתם את המשטח בתנור, הניחו עליו את הפיצה ושלפו אותו החוצה בתום האפייה. הקראסט שתקבלו בטוח יהיה מוצלח בהרבה מזה שקיבלתם כשאפיתם את הפיצה שלכם בתבנית אלומיניום חבוטה.

Fast & Crust

מחיר: 349 ש"ח

לרכישה –fastandcrust.co.il

[interaction id="54ef1f93fea642d931419a86"]

פיצה גד סגיר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!