Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לקציצות ברוטב ברביקיו מעושן

קציצות ברוטב עגבניות וברביקיו מעושן שישדרגו את מנגל יום העצמאות המסורתי

צילום: שירן כרמל
צילום: שירן כרמל
20 באפריל 2015

חומרים ל-30 קציצות:

  • חצי קילו בשר עוף טחון/בקר
  • 2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות
  • 2 ביצים
  • 2 כפות רוטב ברביקיו מעושן של היינץ
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 כף ראס אל חנות/בהרת
  • 1/4 צרור פטרוזיליה/ כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל

[tmwdfpad]

לרוטב עגבניות

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק (אופציה)
  • 1 קופסה קוביות עגבניות או עגבניות כתושות (800 גרם)
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו מעושן של היינץ
  • קורט סוכר
  • קורט פלפל שחור גרוס טרי
  • מלח
  • 1 כוס מים רותחים

להגשה

1/2 צרור כוסברה/פטרוזיליה קצוץ דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים לתערובת קציצות אחידה, מניחים לחצי שעה במקרר.

רוטב עגבניות: שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מגלגלים קציצות בגודל הרצוי, מכניסים לרוטב ומבשלים כ-25 דקות, או עד שהקציצות מבושלות. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים על אורז לבן.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!