Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חריף, לפי המסורת: פאד קפאו מו של בית תאילנדי

בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה
בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה

פרוסות דקות של בשר צלוי מונחות על תלולית אורז לבן וביצת עין מעל – המקבילה האסייתית לסטייק אנד אגז האמריקאי

22 במרץ 2022

4 מנות | 10 דקות | קל | לא כשר | אוכל תאילנדי

>>למתכונים תאים נוספים באתר השולחן

להבדיל מרוב המאכלים התאילנדיים, המוגשים למרכז השולחן, זו מוגשת בצלחות אישיות ומספקת לסועד את כל אבות המזון בכל ביס. את המנה מגישים עם סטיקי רייס.

החומריםטבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי טיים אאוט: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

להגשה:

יריב מלילי במטבח הבית התאילנדי (צילום: אנטולי מיכאלו)
יריב מלילי במטבח הבית התאילנדי (צילום: אנטולי מיכאלו)

אופן ההכנה

1

מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן ומטגנים שום, פלפלים חריפים, בצלים ובזיליקום דקה-שתיים עד שריחות השום מתחילים לעלות.

2

מוסיפים פרוסות בשר ומטגנים 6-5 דקות להזהבה עדינה. מוסיפים סויה ומתבלים במלח.

3

בינתיים מטגנים ביצי עין במחבת נוספת עם שמן.

4

מניחים בצלחת אישית תלולית סטיקי רייס ועליה עורמים את הבשר והירקות. מניחים ביצת עין למעלה ומגישים מיד.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!