Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

נעלי המיקי מאוס החדשות של שני בר עוד יהפכו ללהיט

הדבר הבא מגיע מבית היוצרת של נעלי הברבור, שכבשו אותנו בתחילת העשור: נעלי מיקי מאוס

נעלי מיקי מאוס (צילום: שני בר)
נעלי מיקי מאוס (צילום: שני בר)

אחרי נעלי הברבור המפורסמות בעיצובה, שהפכו לשלאגר בתחילת העשור ועד היום מקשטות את מדרכות העיר, מציגה מעצבת הנעליים שני בר את מה שמסתמן כלהיט הפוטנציאלי הבא – נעלי עכבר עם אוזניים עגולות שמזדקרות באזור האצבעות. הדגם הטרי שנכנס השבוע לחנויות מיוצר במהדורה מוגבלת וקיים בגוני שחור וכסף בלבד, מצויד בעקבים המתנשאים לגובה של חמישה ס"מ ומיוצר בטווח מידות נדיב שנע בין 36 ל־41.

"תמיד רציתי לעשות נעליים בהשראת מיקי מאוס", מסבירה בר את פרץ היצירתיות. "בכל קולקציה אני מנסה ליצור פריט אחד קצת שונה שיעניק לה ערך מוסף, והפעם התחשק לי להשתעשע יותר מהרגיל".

הלהיט הבא (צילום: גיא נחום לוי)
הלהיט הבא (צילום: גיא נחום לוי)

560 ש"ח, להשיג בחנויות המעצבתובאתר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!